Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 iunie 2014

Ce discutii au fost inainte de Finala saptamanii trecute? Ce discutii au fost pe seama nominalizarilor? Ce au discutat Oana si Gina? Ieri s-au despartit, dar astazi, Andrei si Cristina sunt mai fericiti ca niciodata. Cine pe cine a abandonat: Gina pe Constantina sau invers? De cine se simte Gina mai apropiata in ultima perioada? Aflati astazi incepand cu ora 12:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 iunie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Andrei si Cristina s-au impacat. Ieri, Laur a fost pedepsit pentru inchiderea lavalierei. Viorel a resimtit nominalizarile primite ca pe un front. El i-a interzis iubitei lui, Laura sa mai faca codite fetele care au nominalizat-o. Inainte cu o seara de aflarea vestii ca vor merge la piscina, atat fetele cat si baietii au inceput sa faca sport pentru a slabi si a arata cat mai bine in costum de baie.

Oana si Laur au simtit ca si cum sustinatorea lor a vrut sa ii desparta. Oana i-a pregatit lui Laur o surpriza culinara. El a fost nemultumit de faptul ca Oana nu isi controleaza poftele, consumand diverse alimente de la concurentii rivali, adica de la Viorel. Cristina si Andrei si-au facut reprosuri privitoare la relatia lor. Andrei i-a spus Cristinei ca ea l-a tras in jos. Oana: “In privinta mea, Laur are anumite pretentii, dar el face tocmai invers!” Laur: “Sunt obosit sa mai dau explicatii, Oana se pierde in detalii!” Duminica, Andrei si Alin au fost Dj timp de o ora pe Antena Play. Ei s-au familiarizat cu parerile telespectatorilor.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *