Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 mai 2013

Astazi, de la ora 12:00, aflati ce au discutat George si mama lui, Cristina, despre Lorena, care sunt intentiile lui George in privinta relatiei cu Lorena, ce nemultumiri a mai avut Dragos la adresa Corneliei, dar si care sunt supararile Mariei! Astazi, de la ora 14:00, aflati ce si-au reprosat Florin si Elena, ce s-a intamplat intre Alin si Andreea, ce observatii le-a facut Luminita Andreei si lui Alin, cine a suparat-o pe Maria, dar si cum doreste Dragos sa ii ceara iertare Corneliei!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 mai 2013, ora 12:00 si 14:00:

Mpfm 24 mai 2013, 12:00

Mpfm 24 mai 2013, 14:00
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

19 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 mai 2013

 1. ioana79

  MAY draga,ai gasit florile pe catedra,sunt din partea clasei.
  Vad ca esti la zi cu temele,schimbari majore nu sunt ,iar cu noii concurenti [George si mama lui] te vei obisnui rpd.
  Da, sunt soacra,nu am vrut sa ratez distractia,avem tinutele din iarna , e adevarat ,spre alta destinatie dar …s-a cam pierdut. N-o refuzam nici pe cea „rezervata”,asa ca …numai intr-o distractie o tinem. Se pare ca EMILIA si cei doi copii ,sunt pe drumul bun! Nu stiu cum ne vom impaca,pt ca ai nostri copii nu prea se inteleg. Si cum fiecare si-l apara pe-al lui,asa o facem si noi, cu mentiunea ca preferam sa-l laudam pe-al nostru si nu sa-l criticam [prea mult] pe-al vostru. Iar daca vine la nunta fara „mamamamea”,ii acordam si o distinctie,aceea de domnisor de onoare! hihi,RAZVAN domnisor de onoare la nunta lui FLORIN,pai sa „nu te razi”?
  MAY draga,bucuria noastra pt fericirea lui FLORIN se termina in seara aceasta.Daca a intrat mama lui VICTOR,singurul disponibil este Florin. Tristetea va fi mare,stiu,daca pleaca,a facut” materiale” multe pana acum!!! DECI,asta-i „norocul” meu,am ramas fara MADA,acum fara FLORIN, DAR,pt continuitate,ma-ndrept spre DRAGOS!!!!!. Nu rade,eu vreau bine….
  Am urmarit-o pe Angela Gheorghiu la Gadea,asa ca am ales pt tine Carmen de Bizet si TRAVIATAin duet cu P Domingo. pupici.

  Reply
 2. Gabriela

  D-zeu ne-a ajutat si a iesit unul din cei rai sa vedem ce face Narcisa acum sare gardu cum ameninta?Mai trebuie sa iasa Narcisa si Florin si in sfirsit putem respira usurati deorece iei sunt de o rautate foarte rar intalnita nu stiu cum pot fi asa.Flori iesti o scumpa si te potrivesti de minune cu Razvan lasati lumea sa vorbeasca si facetile in ciuda ca-ci se vede ca voi va iubiti.Pup Lorena siGeorge. Va votam in continuare.

  Reply
 3. Gabriela

  D-zeu ne-a ajutat si a iesit unul din cei rai a mai ramas Narcisa si Florin apoi avem liniste in emisiune.Sa vedem sare gardu Narcisa cum ne ameninta? Flori iesti o dulce si te potrivesti de minune cu Razvan lasati lumea sa vorbeasca si iubitiva ca doar o viat aveti.Pup Lorena George Piticii cocosiD-mna cristina .Va votam in continoare.

  Reply
 4. MIRIAM

  Daaaa MAY____cat tu ai fost plecata numai prostii a facut Razvan,in toate clinciurile s-a bagat,in discutii interminabile ca sa ce?Sa o pupincaresca pe morena cum facea cu maricel,tocmai ca sa nu fie e-li-mi-nat;Este groaznic cand repeta ca o moara stricata”mamamea”cred singurile cuvinte pe care nu le poceste,in rest se screme sa incropesca cate o fraza;Pentru ca ma sti ca nu o dau cotita iti zic clar,ca nu mi-ar place asa un barbat in casa,la masa de pat nu mai zicccc[ hi hi hi];Nu scapa mamamea curand de E.L cu toate ca deasta l-a dus acolo,sa il capatuiasca sa nu se mai impiedice in casa de E.L.Nu fi supi,dar noua nu ne place il preferam pe Florin cu poeziile lui si cu figura aceea de turcalet si de ce nu pe Victor;Nu ne place nici libidinosul de Geoxpoalelungi,heiiii multe s-au intamplat in lipsa ta si a lui ZORRO

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *