Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 martie 2014

In timp ce unii au vise marete, altii intra in conflicte! Descoperiti ce nemultumiri a avut Oana si inspre cine au fost indreptate, dar si ce divergente au aparut intr-unul dintre cupluri, astazi, de la ora 12:00! Disputele se tin lant in Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Descoperiti ce au avut sa isi reproseze Andrei si Cristina si din ce motiv, dar si ce concurente nu mai au loc, se pare, una de cealalta, in bucatarie, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 martie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Fetele aveau chef de joaca, desi era trecut de miezul noptii. Astfel, deranjata de zgomotul facut de fete, a doua zi, Daniela le-a apostrofat pe Laura si Georgiana, dar nu si pe Oana! Pe de alta parte, cele doua considera ca acuzatiile sunt nefondate, facute pe nedrept. In discutie a intervenit si Laur, care este de parere ca se fac diferente, iar concurentele noi sunt lipsite de curaj si nu le critica pe cele vechi.

In Casa, au fost dezbateri legate de tinuta vestimentara pe care a purtat-o Cristina la Finala Saptamanii trecute. Iar Andrei s-a suparat destul de tare deoarece considera ca tinuta vestimentara a partenerei lui a fost indecenta. De acolo pana la cearta si reprosuri a fost doar un pas… de o secunda. Concurenta i-a adresat cuvinte destul de dure, in timp ce tanarul a luat pozitia iubitului gelos si a criticat-o. Vestimentatia Cristinei a fost ca un vulcan in relatia dintre Cristina si Andrei. S-au tachinat, si-au facut reprosuri si au ajuns la o cearta in toata regula pana la urma. Asta ca sa nu mai spunem ca au ajuns la jigniri si la ruperea relatiei. Despartirea a fost adusa in discutie de concurenta, care se considera nedreptatita, argumentand ca i-a facut tanarului pe plac intru totul. Nici Andrei nu s-a lasat mai prejos, fiind de parere ca tinuta fetei a fost total indecenta.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *