Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 octombrie 2013

In emisiunea de azi, incepand cu ora 12:00, vom afla ce detalii a oferit Andrei despre despartirea de Adina? Ce parere mai are Denisa despre acesta? Ce discutii au mai avut loc dupa gluma facuta de baieti lui Traian? Ce au mai spus ei despre comportamentul lui Laurentiu? De la ora 14:00, aflam de ce nu are Alin noroc in dragoste? Ce surpriza i-a pregatit Marianita iubitului ei, la implinirea a o luna de relatie? Este dispusa Cristina sa reinnoade relatia cu Gabi?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 octombrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro.
Iata un mic rezumat: Desi ei au facut o gluma de prost gust, Andrei si Robert il critica pe Laurentiu pentru comportamentul lui. Este inelul cauza esecurilor lui Andrei in ce priveste formarea unui cuplu?

Este inelul cauza esecurilor lui Andrei in ce priveste formarea unui cuplu? Partitipantul a fost in Spania, la fata, apoi au pierdut legatura aproximativ o saptamana. Adina l-a cautat si a insistat sa se impace, iar el i-a mai dat o sansa. Pentru ca era deja programat sa participe la castingul pentru „Mireasa pentru fiul meu”, fata l-a incurajat sa incerce. Dupa asta, ei s-au certat din nou. Grigore a vorbit cu Andrei despre inelul de cupru pe care concurentul in va da jos doar daca va veni fosta iubita in platou si nu el va mai simti nimic pentru Adina. Provocat de gazda emisiunii, tanarul nu a vrut sa scoare tinicheaua de pe deget.

Denisa este dezamagita ca Andrei nu ii impartaseste sentimentele! Fata a marturisit ca nu s-a simtit bine cand a vazut ca Andrei s-a sarutat cu alte concurente. Sorin a incercat sa o incurajeze pe Denisa si sa o faca sa inteleaga faptul ca tanarul nu vrea sa o raneasca. Asta din cauza ca nu e singur de ceea ce simte. Desi i s-a spus ca nu se potriveste cu Andrei, frumoasa roscata a rezistat presiunii lor, tocmai pentru ca il place pe concurent.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *