Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 septembrie 2012, de la ora 14:00

Urmariti MPFM de astazi dupa-amiza, incepand cu ora 14:00, pentru a afla care au fost fetele alese de baieti si de mame pentru a se intalni, care au fost motivele neintelegerilor dintre fete, dar si ce conflicte au mai aparut intre baieti! Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu, sezonul 2, din 24.09.2012, ora 14:00: S-au ales cele sase fete care vor vizita Casa Baietilor in aceasta saptamana. Dupa alegerile facute de baieti si mame la Gala saptamanii trecute, 4 dintre fete au avut cele mai multe voturi: Lorena, Stefania, Andreea si Cornelia, 6 au fost la egalitate de puncte, iar una singura, Iulia, nu a avut nici un vot, spunand ca isi doreste sa plece acasa.
Din cele sase fete care au fost la egalitate de puncte, mamele au ales inca doua fete care vor vizita Casa Baietilor. Acestea au fost Cristina, respectiv Madalina.
Cele 6 norocoase sunt: Lorena, Stefania, Cornelia, Andreea, Cristina si Madalina.


Tot in emisiunea de la ora 14, s-a discutat si despre conflictul care a fost saptamana trecuta intre Florentina si Cornelia. Cornelia a afirmat despre Florentina ca se baga in relatii si ca nu intelege ce are cu Dragos, daca il place pe Cosmin.
Cristina a fost deranjata de afirmatia Florentinei care a spus ca s-a gandit la faptul ca ea si Cosmin ar putea forma un cuplu. Cristina:”Daca Florentina se va baga intre mine si Cosmin, va avea de a face cu mine.”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea de astazi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *