Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 aprilie 2013

Ce au Alin si Luminita impotriva Corneliei? De ce s-a destramat prietenia dintre Alin si Dragos? Ce crede Florentina despre Maricel, dar si despre Mirela, fosta iubita a lui George? Afla astazi, de la 12:00! Cine sunt “Lupii galbeni”, cine sunt “Vulturii” si de ce se vaneaza reciproc? Dragos este pregatit sa-si doboare adversarii! Care este parerea Florentinei despre Maricel, dar si despre Mirela, fosta iubita a lui George? Afla astazi, de la 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 aprilie 2013, ora 12:00 si 14:00:

Mpfm 25 aprilie 2013, 12:00

Mpfm 25 aprilie 2013, 14:00
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

18 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 aprilie 2013

 1. zorro

  IOANA 79___buna ziua.Ioana draga, tare as dori sa intelegi corect ceea ce am dorit sa spun in com.din zilele trecute cu privire la cuvantul „” pledoarie””.Nu m-am referit la cuvantul pledoarie facuta in favoarea CRISTINEI de catre FLORIN ci FELUL IN CARE A FACUT-O. Pe mine nu ma intereseaza care cu cine simpatizeaza sau pe cine prefera nici n-am luat la intrebari si nici n-o s-o fac niciodata cu nimeni.Imi voi justifica de ce fac EU acest lucru asa cum am facut pana acuma cu RAZVAN si am adaugat intotdeauna – pana la proba contrarie-.Tu stii f.bine de ce sunt aici pe ac.sit.Timpul meu este f.pretios dar am facut-o de dragul vostru si al limbii in care scriu, insa pot f.usor sa renunt, exact cum spui tu mai sus.
  MARIA- ALEXIA _______buna ziua.Daca ai veni pe un culoar de zbor normal , ar trebui sa porniti in noaptea de INVIERE ca sa fiti a doua zi de Sf.Pasti aici.Asa ca voi inchiria un supersonic pt.TOTI din clasa incl.mama IOANEI iar pe d.ION il luati de pe drum; va fi obosit de atata pedalat cu biticli si veti decola doar Duminica noaptea.MIRIAM _____sper ca ai facut rost de oua impistritate de la Suceava.
  Ioana, firma de curat.a term.in ll ore.Totul straluceste, sunt f.multumit dar si obosit, este ora 2,37, ma voi culca imediat.Va trimit si eu ganduri bune si sanatate.P.S.-Nu-i dna ANGELICA, nu-i MAYEVA, nu-i NANA. Ne vedem sambata dupa gala.Sarut mana Ioana.

  Reply
  1. ioana79

   Da Doru,modul cu isi „pledeaza pledoariile”,indiferent de „tinta” propusa, il dezavantajeaza.

   Reply
 2. vikcy

  buna sunt tare suparata deorece nu pot sa vad emisiuniele daca puteti sa ma ajutati sa vad va multumesc frumos nu se pot vedea doar daca esti in tara si eu aici nu am antena daca stiti unde pot sa le vad spunetim va rog

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *