Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 aprilie 2014

Evenimente de ultima ora! Doi dintre concurenti nu participa la emisiune! Care sunt motivele din spatele absentei lui Traian din emisiune? Descoperiti cine sunt acestia si ce s-a intamplat cu ei astazi, de la ora 12:00! Incident teribil petrecut de curand in Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Descoperiti ce a patit una dintre concurente si ce urmari a avut acest incident, dar si ce motive de suparare a avut Raymond, ce a avut acesta de reprosat si mai ales cui, descoperiti astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 aprilie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Dupa fapte, respectiv doua luni de cand au intrat in competitie, la sfarsitul saptamanii trecute, de Paste, concurentii au avut ocazia sa stea de vorba cu parintii si apropiatii lor. De Paste, familiile lor au venit în casa MPFM si au petrecut momente de neuitat. Discutiile in contradictoriu dintre Oana si Viorel nu par sa se opreasca prea curand. Recent, acestia au avut o noua cearta. Pe de-o parte concurentul se declara nemultumit de finalul relatiei pe care a incercat sa o construiasca, iar pe de alta, ii aduce Oanei numeroase acuzatii. Intr-o discutie pe care a purtat-o cu mama lui, acesta a marturisit ca Oana este o persoana duplicitara.

Concurentii au avut parte de un Paste fericit, deoarece si-au revazut familia, dar au iesit si din Casa. In noaptea de Inviere, acestia au mers la biserica pentru a lua lumina, iar acolo s-au intalnit cu fosti concurenti, dar si prieteni. La sfarsitul saptamanii trecute, concurentii au avut ocazia sa discute cu familiile lor si apropiati, astfel ca s-au bucurat sa primeasca pareri „din afara”. Printre subiectele dezbatute atunci s-a numarat scandalul dintre Traian si Andrei. Sorin, fost concurent, i-a luat apararea iubitului Cristinei, caruia i-a spus ca persoanele votate sa ramana in casa sunt, in general, cele care pozeaza in victime.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *