Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 august 2014

Relatia dintre Laur si Oana, una tumultuoasa! Care este cauza discutiilor aprinse dintre cei doi iubiti? Dezmat si extravaganta la Petrecerea Burlacilor! Iata care au fost impresiile concurentilor! Cu doar o saptamana inainte de Marea Finala, Alin si Gina au parasit competitia la finala de sambata. Azi incepand cu ora 11:10 vom afla ce discutii au mai avut cuplurile, care vor face pasul cel mare sambata, dar si ce reprosuri si-au facut acestea.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 august 2014, ora 11:10 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Astazi, maine si poimaine, vor fi emisiuni de la ora 11.10-13.00, de la 14.00-16.00 si de la 17.00-19.00. In emisiunea de astazi au fost aratate mai multe imagini video de la petrecerea burlacilor si burlacitelor, dar si impresii dupa petrecere. Alin, Laur si Grigore au fost cei care s-au distrat cel mai mult, in timp ce Andrei si Raymond s-au ascuns pentru a nu le da motive de gelozie iubitelor lor. Oana si Laur au venit impacati in emisiunea de astazi, retractand declaratiile spuse joi, precum ca ar fi intretinut relatii sexuale in competitie. Andrei si Cristina au acumulat multa tensiune in competitie, iar in ultima perioada si-au adus foarte multe reprosuri si cuvinte grele.

Gina si Alin impreuna cu doamna Daniela au venit in platoul emisiunii. Alin si Gina au venit tinuti de mana si s-au si sarutat de doua ori. Cei doi formeaza un cuplu. Alin a marturisit ca sambata dupa eliminari, Gina i-a batut in usa la camera de hotel si i-a sarit in brate. Alin a spus ca nu era sigur pe sentimentele Ginei, pentru ca aceasta i-ar fi propus la un moment dat sa formeze un cuplu de complezenta, dar de sambata si-a dat seama de sinceritatea ei. Cu o noapte inainte de Finala de sambata, Gina nu se mai putea opri din plans si visa ca va parasi competitia. Oana si Laur au vorbit despre eliminari. Laur a spus ca isi doreste ca in Marea Finala sa ramana cat mai putini pentru ca ei sa ia cat mai mult.

Alin si doamna Daniela au ramas dezamagiti de Oana si Laur. Doamna Daniela a spus ca nu mai accepta nicio scuza din partea Oanei si ca ii este rusine pentru ca sunt din acelasi oras. Alin a marturisit ca stii adevarul despre cele declarate de Oana, dar nu doreste sa spuna mai multe. Doamna Daniela si Alin au sperat ca in Finala de sambata, Oana si Laur vor fi descalificati, iar ei vor scapa astfel de eliminare. Doamna Daniela a spus ca isi doreste ca Andrei si Cristina sa fie castigatorii acestui sezon, iar despre Constantina a spus ca este cea mai rea fiinta. Mama lui Alin a marturisit ca nu a mai primit niciun salut din partea Constantinei. Raymond a spus ca stie foarte multe despre doamna Daniela si ca ea ar fi o persoana rea si nu Constantina.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *