Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 februarie 2014

In curand, o alta fata va pasi in Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Descoperiti despre cine este vorba, dar si ce conflicte s-au iscat intre doi dintre noii concurenti, astazi, de la ora 12:00! Ori la bal, ori la…scandal! Descoperiti care a fost marul discordiei dintre doua mame si ce reprosuri si-au facut acestea, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 februarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro.
Concurentele au fost asteptate precum „painea calda”, iar odata intrata in Casa, prima fata, Laura, a trebuit sa faca fata curiozitatilor tuturor. In timp ce Constantina si Laur au dorit sa afle detalii despre celelate fete ce vor intra in concurs, Daniela a fost nerabdatoare sa afle daca este interesata de Alin. La auzul acestei intrebari, fata s-a aratat uimita de intrebarea mult prea directa, iar Alin s-a simtit agasat de curiozitatea mamei lui.

Isi doreste cu ardoare sa aiba un partener, insa Gina nu misca nici un deget pentru a-si transforma in realitate visul. Isi petrece tot timpul retrasa si refuza sa se implice in activitati, iar acest lucru ii contrariaza pe băieti. In timp ce unii o acuza si ii reproseaza ca nu este in regula atitudinea ei, Aurelian ii vine in aparare. El o imbarbateaza si o sfatuieste sa iasa din „carapace”.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *