Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 iulie 2012, de la ora 12:10

Recrutarile continua! Astazi, te vei intalni cu fostii concurenti la IASI, in Centrul Civic, in apropierea Palatului Culturii si in parcul Copou! Inscrie-te la preselectie si nu rata sansa de a fi eroul unui nou sezon “Mireasa pentru fiul meu”!
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 25.07.2012, de la ora 12:10:
Ce discutii a avut Marian cu Andreea despre fosta lui relatie? Cine este fata de care se simte atras Marian? Ce planuri vor pune in aplicare Dragos si Ionut dupa ce vor parasi competitia? Aflati raspunsurile urmarind emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, incepand cu ora 12:10 .

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.

loading...
Distribuie:

Vezi si:

18 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 iulie 2012, de la ora 12:10

 1. Maria

  Astazi mi-a placut emisiunea de la ora 14, cu mici exceptii.M-a deranjat f. tare Imre ,care a fost extrem de obraznic si ironic cu d-na Marioara!S-a demonstrat ca se pot face si emisiuni frumoase,fara rautati si jigniri!D-na Mirela ,daca vreti cu adevarat ,puteti influenta starea de spirit din emisiune si puteti atenua conflictele dintre concurenti!Azi ,Imre trebuia apostrofat pentru atitudinea lui deplorabila!!!!!

  Reply
 2. nicoleta

  O rog pe Violeta sa ceara dreptul la REPLICA!!””RUSINE ANTENA 1 CA NU O INVITATI IN PLATOU PE VIOLETA SA RASPUNDA LA ACUZATIILE LUI MARIAN SI MAMA LUI !!!!

  Reply
 3. DanaB.

  Ce tare ar fi ca la finala Marian sa plece iar Elena sa intre in casa pt el.Ar fi culmea!Tinerii astia nu stiu ce vor,intra pt una,se joaca cu alta,o vor pe cealalta in show,etc!

  Reply
 4. DanaB.

  Alex nu este de acord cu plecatul din tara si munca de jos.Daca ii gaseste baby-sitter e bine,sa nu fie la schimbat mosnegi ca e jale!In emisiune nu vrea sa arate ce simte pt ca nu risca ea sa strice tot pana la finala.Oricine cu pregatirea ei nu se gandeste la ceea ce isi doreste Dragos.Dragos poate face tot felul de munci si accepta situatia usor,tocmai pt ca nu are scoala!Alex.,insa are alte planuri,vise,aspiratii.Cred ca vor ajunge ca unul sa plece si unul sa ramana.Afara se duc oameni invatati cu munca nu pers.ce se trezesc la 10-11.Credeti ca tatal ei s-a sacrificat pt a-si vedea fata menajera,sa spele closete?Chiar si la copii a-i responsabilitati nu doar ii plimbi prin parc si ii aduci acasa.Ii imbraci,le faci mancare,ii hranesti,speli,calcat,etc!Acum cu criza asta si la ei(Italia),ca sa a-i un loc de munca faci de toate ca sa iti pastrezi locul, chiar si in plus.Nu cred ca Alex si familia ei isi doresc asa ceva si din cauza asta nu cred ca vor avea viata impreuna.Sunt prea diferiti ca intelect,caracter,aspiratii si posibilitati!Afara e greul!Nici pe Monica si Ionut nu ii vad bine dar ei parca sunt ceva mai realisti!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *