Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 iulie 2014

Aflati, de la ora 11:10, ce divergente au mai aparut intre concurenti dar si ce efecte au avut acestea asupra cuplurilor din competitie. De la ora 14:00 vom afla ce presupuneri mai fac Gina si Laura legate de deznodamantul competitie. Oana a anuntat in emisiune ca nu isi doreste sa mai continue relatia cu Laur, in urma celor intamplate aseara in casa. Oana a mai spus ca relatia ei cu Laur nu poate duce la casatorie si la nimic bun. Andrei si Cristina s-au certat din nou, de aceasta data din cauza impartirii produselor de la buget. Luni, Raymond, Constantina si Laura au fost la cumparaturi. Acestia s-au intalnit cu tatal lui Raymond, cu Laurentiu si Marianita – fosti concurenti, dar si cu alti sustinatori.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 iulie 2014, ora 11:10 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. O sustinatore a trimis un buchet de flori cu un mesaj in care spunea ca este doar pentru Laur. Oana catre Laur: “Niciun baiat nu m-a facut sa ma simt asa cum m-ai facut tu!” Oana: “Ieri, cand eram in rochie de mireasa, Laur mi-a spus ca a vazut o persoana ce seamana cu fosta lui iubita!” Laur: “Pentru Oana sunt mai importante aparentele decat sentimentele!” Laur: “Parca am un deja vu atunci cand vad atitudinea Oanei fata de mine!” Oana a fost dezamagita de atitudinea lui Laur.

Laur considera ca Oana este afectata ca nu se mai afla in topul preferintelor telespectatorilor. Laur: “Chiar daca eram pe ultimele locuri, mi-as fi dorit ca totul sa fie bine intre mine si Oana!” Oana a fost nemultumita ca in timp ce ea proba o rochie de mireasa, Laur si-a adus aminte de o fosta iubita. Oana: “As vrea ca Laur sa ma puna pe primul loc!” Oana este de parere ca Laura a incercat sa se apropie de Laur. Gina isi doreste sa vanda masina si sa isi cumpere un apartament in Bucuresti.

Laur sustine ca nu o va include pe Oana in planurile lui de afaceri. Oana i-a reprosat lui Laur ca nu ii este alaturi, desi stie ca trece prin momente dificile. Dupa discutia purtata cu Oana, Laur a iesit la bronzat cu Laura si Gina. Oana este convinsa ca Laura doreste sa stea cat mai mult timp prin preajma lui Laur. Oana a fost nemultimita de faptul ca Laur a preferat sa stea cu fetele, in loc sa ii aline supararea. Laura a spus ca Viorel a facut o strategie cu sustinatorii lui prin care ea sa ajunga pe ultimul loc si au votat Mariana si Grigore. De curand, Mariana si Grigore au implinit 6 luni de logodna, iar Mariana i-a pregatit o surpriza culinara lui Grigore.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *