Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 iunie 2012, de la ora 12:10

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 25.06.2012, ora 12:10:
In emisiunea de azi, 25.06.2012,ora 12:10,Adrian a fost foarte suparat,spunand ca s-a saturat de toata mascarada din acest concurs.Cu toate insistentele Mirelei,nu a vrut sa explice la ce s-a referit,motivand ca nu are o stare tocmai buna.Dupa finala de sambata,Edina a fost suparata pentru felul in care o percep anumiti concurenti.

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


Din cauza unor probleme tehnice emisiunea de la ora 12:10 nu a putut fi pusa toata.

loading...
Distribuie:

Vezi si:

40 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 iunie 2012, de la ora 12:10

 1. D.M

  Mirela frumoasa comparatie in gala pe care ai facut-o la adresa lui Adrian si aceea de EUNUC. Mai da si tu in barbatia lui asa cum au facut-o si cei din casa. Crede-ti ca Adrian are motive sa fie fericit? La-ti tocat psihic, voi organizatorii si cei din casa. Uitati-va la mesajele pe care le primeati de la telespectatori pe facebook si pe site in acest sens. Nu suntem nebuni si nici prosti! Sunteti papusarii acestor marionete. Mirela iti spun in mod expres, ca nu esti o moderatoare impartiala, ca tu o simpatizezi pe Andrada, te regasesti in felul ei de-a fi si pe Ionut. Se vede din felul cum le vorbesti si din expresia fetei. Cand Ionut s-a ridicat in gala la Adrian,d-na Marioara si d-nul Costel cu o tenta agresiva si i-a facut analfabeti voi ce ati zis? De cate ori a fost tocat Ionut cand a folosit cuvine jignitoare la adresa lui Adrian si a d-nei Marioara? Dar cand Octavian a facut-o pe Andrada cu ou si cu otet de cate ori l-ati luat la intrebari pe Octavian de cele spuse? Va spun eu, ati pus materialul o singura data, iar Octavian a dat o sigura explicatie in care a spus ca era nervos si si-a cerut scuze. Dar daca Adrian adresa acele cuvinte? Va spun tot eu, il tocati pana reuseati sa mai faceti cateva materiale in acest sens. Va faceti ca nu pricepeti? Macar scurtati emisiunea asta abuziva si nu va mai jucati cu nervii a celor din casa si de afara. Eu ca un simplu telespectator, am avut trairi si emotii, nervi, suparare, indignare, revolta la tot ceea ce ati reusit sa ne transmiteti si sa faceti din aceasta emisiune. Daca eu sunt intr-o stare negativa, atunci cum sunt cei din casa? Trei decese ati avut in randul mamelor dupa ce au iesit din aceasta emisine. Coincidenta sau nu? D-na Stela cand a iesit din casa nu dupa mult timp a ajuns la spital. Unde este protectia omului, atat de imagine cat si de sanatate? Sper sa-mi dati aces mesaj, stiu ca sunteti considerati a patra putere in stat si ca aveti o mare putere de manipulare, dar nu uitati ca ne-am castigat dreptul la opinie si la exprimare. Este un punct de vedere, a unei fraiere care v-a facut audienta.

  Reply
  1. TARA LUNGA

   Am citit mesajul tau si am ramas fara cuvinte . SUNT INTRU TOTUL DE ACORD CU TINE !!!Cine ne asculta pe noi fraierii care strigam disperati la ei = ce faceti cu aceasta emisiune , de ce va folositi de ei si de noi , de ce ne mintiti… intrebarile curg… Daca ADI ,MARIOARA si EDINA nu ar fi in emisiune – nu m-as mai uita ! M-am angajat sufleteste , cu cele mai bune intentii , cu toata credinta in acest show dar la alte editii =nu ma mai uit! Cine vrea sa riste , nu are decat sa se inscrie dar eu nu ma mai implic! Sa se termine mizeria asta si dupa asta imi reeau viata mea linistita !

   Reply
 2. D.M

  Ati reusit sa scoateti din concurenti tot ce au mai rau:agresivitate, rautate, invidie, barfa, jigniri, sentimente de ura fata de semeni. I-ati facut inumani, nu mai au snetimente de empatie, de altruism. I-ati adus in pragul epuizarii psihice si fizice, sa nu poata dormi noaptea si sa ia picaturi de somn, pastile de calmare inainte de gala sau cand conflictele iau amploare, si cine stie ce mai este in „bucataria voastra”. Pe unii incercati sa-i protejati, tineti cu dintii de cupluri iar de altii va folositi pentru rating. Sper sa ia cineva atitudine, cei care au puterea necesara. Atunci cand vin plicurile cu voturi, sa fie aduse de un avocat asa ca la „Dansez pentru tine”, sa fie mai multa transparenta. Regulile concursului sa fie cunoscute de la inceput, si nu ma refer la cele care sunt in contract, si ma refer la acelea pe care le faceti pe parcursul concursului. Daca cine considera ca trebuie sa-si piarda aproape un an din viata sa stie clar la ce este inhamat. Sa stie daca merita sau nu aceasta experienta, daca merita sa fii departe de cei dragi, daca merita sa renunti la placeri, la tabieturi, la zilele de nastere, inmormantari etc.

  Reply
 3. mioara

  Totul este o realiti drama,pentru Adrian si doamna Marioara.I-ati tocat psihic,daca nu o sa ajunga la psih.e mare Dumnezeu.Le doresc tot ceea ce este mai bun pentru ei.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *