Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 iunie 2013

Astazi, de la ora 12:00, vom urmari noi imagini din vacanta celor patru concurenti aflati, acum, la Bodrum! De asemenea, vom afla care au fost nemultumirile lui George in privinta Lorenei si a mamei lui, ce reactii au aparut in urma conflictului dintre George si Florin, dar si care sunt intentiile lui Dragos in privinta Iuliei (fosta concurenta)! Incepand cu ora 14:00, aflati care au fost reactiile concurentilor cu privire la dorinta Narcisei de a reveni in competitie, ce si-au reprosat Lorena si George, care sunt intentiile lui Dragos in privinta Iuliei (fosta concurenta), dar si ce a avut de spus Cornelia despre ultima interventie a Stelianei (fosta concurenta)!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 iunie 2013, ora 12:00 si 14:00:
Mpfm 25 iunie 2013, 12:00
Mpfm 25 iunie 2013, 14:00
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

29 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 iunie 2013

 1. Dr.Oetker

  Adevar,mare Adevar ,graieste Florin despre cei din competitie cu predilectie despre Lorena ,Cristina si George!Pacat ca-n entuziasmul lui copilaros, le da o nuanta de neseriozitate, de teribilism juvenil,dar spune cu mult aplomb, la obiect caracterizandu-i teribil de caragialeste pe cei 3!Atentie Lorena, fatuca spasita,cu privirea „sfioasa”,mereu in jos , ea care e fecioara fecioarelor. singura care a redevenit virgina in competitie,ei bine Lorena e cea mai parsiva cum bine zice Bunica, din multe editii de pana acum, e cea mai vicleana,cea mai studiata , cea mai vulgara! Sper ca ac Florin va ma sta in casa pana la sf competitiei sa-i mai puna la punct pe acesti netoti, mincinosi verosi si patologici , chititi sa-si vanda si mama numai sa castige finala si tuleo apoi fiecare-n drumul lui!Sa ajutam macar odata sa nu se mai intample asa ceva!

  Reply
  1. GERIA

   DR.O, te iu-bim,/Noi ca ti-ne greu ga-sim!!!/(nu prea le am eu cu poeziile, dar in fine)….

   Reply
 2. Dana B.

  Durerea cea mare a lui Florin si Maria este ca d-na Cristina si George sunt de doar 4 luni in concurs si au ajuns pe podium,iar ei sunt de 10 luni singuri ,fara cadouri de la fani si pe ultimele locuri.Ce ar insemna ca toti sa ne certam cu alte persoane,vecini,colegi de servici,de scoala,cunostinte,doar pt ca nu sunt cum dorim noi?Alte treburi nu avem?Fiecare trebuie sa isi vada de viata lui si sa nu il intereseze ce face stanga sau dreapta.Nu trebuie sa traim doar prin conflicte!

  Reply
 3. Dara

  Era odata intr-un sat un om considerat tra-la la .Toti il lasau in pace ,ca de ,nu-si puneau mintea cu nebunul ei oameni cu scaun la cap …azi asa ,maine asa ,el se laga de toti ,injura ,spurca ,gesticula ,urla ,ei taceau ,ba mai era cate unul care radea in barba pana-i venea si lui randul .Asta pana intr-o zi cand unuia [mai nebun]i s-a urcat sangele la cap ,l-a prins de guler si i-a tras o mama de bataie chiar in mijlocul ulitei de fata cu ceilalti .Nimeni n-a sarit sa-l scape ,doar nu-si puneau mintea cu doi nebuni …si ce credeti de atunci Tra-la -la -ul nostru si-a vazut de treaba lui si a lasat lumea in pace iar cel cu corectia era salutat cu respect de toti satenii …..poveste adevarata …

  Reply
  1. bia

   Cred ca s-a intamplat in satul lui Florinel si bumbasitul era chiar el ,aici a gasit terenul slab ,pana intr-o zi .

   Reply
 4. GERIA

  Mesajul meu e adresat “oamenilor de bine”, care credetzi ca va iau crizele, mai bine nu mai cititzi, “dauneaza grav sanatatzii”!
  Mi-am amintit ca prin vis, d-na Mirela a spus demult intr-o emisiune la Brancu despre faptul ca o sa fie nasa, de aceea s-a si dat inregistrata emisiunea de simbata trecuta, a cununat un tenor prieten de familie in Italia, asta a fost, bine ca mi-am amintit!
  Acum simbata ce vine e nunta lui Ionete cu Monica, sa vedem ce vor mai face, daca vor da doar secventze cu Andrei reporter, (“bietul” Andrei nu mai pridideste cu atitea plimbari pe capul lui, sa-i dea astia cu emisiunea vitamine sa-l revitalizeze, nu vine bine din Turcia ca trebuie sa “aterizeze” probabil si la acest eveniment), vom urmari cum vor decurge lucrurile!
  “Haoileio, aoileo”, vine “razbelul” oameni buni, pe toate blogurile sint hoarde cu CLABUCI la gura care nu mai au liniste, “sa plece Floriiiinnnn si hoasscaaa”….apoi urmeaza o ploaie de epitete, fel de fel de puhoaie de laturi la adresa acestora amintitzi mai sus, ma ingrozesc cit venin se varsa, desi nimeni nu are de cistigat nimic odata cu revarsarea acestei uri patologice!
  Se pun la cale reclamari pe la CNA, se dau adrese de mail unde sa depuna plingerile, sint sfatuitzi sa foloseasca nume si adrese de mail false pe care insa sa le memoreze pentru ca acolo vor primi chiar aprobarile pentru plingeri, e ceva….spitalul 9 la Bucuresti sau 7 la Iasi cu ai lor pacientzi care palesc pe linga ce pornitzi care sint o mare de oameni!
  M-au iritat si pe mine cite unii, apoi emisiunea asta nu e limpede, (pe dindosuri se fac smecherii, aranjamente), am scris si eu de multzi, am considerat ca mai mult sa-i descrii cu ironii e chiar mult prea de ajuns, nu pot intzelege ce le-au facut bietzii oamenii astia atitora, de parca ar cistiga un premiu sau mai mult respect daca procedeaza asa! Sintem multzi peste tot, ne dam cu parerea, sintem anonimi, dar felul de a fi al unora spune multe despre educatzia, calitatea lor de oameni, chiar asa nevazutzi cum stau ei pititzi in spatele ecranelor!
  “Florica” al nostru dragelor Ioana, Nana, Mir., Pupic a indraznit sa se ia de “premiantzii editziei”, vai ce disperare pe capul lor ca nu si “nu e adevarat nimic”, cind miorlaia Lorica, cind Jijicu, cind “mamica”, totzi macar “juma” de emisiune au tzinut discursuri, o “incintare”, nu alta sa-i auzi vorbind, sa-i vezi cu miinile sus ca la scoala ca tot aveau de explicat!
  Vreau sa stiu si eu ce scria pe acea coala de hartie scrisa de „mamica” si citita de Jijicu! Parca nu aveau voie cu biletele, da? Dupa ce-a citit-o, Jijicu a inceput sa rada tamp „aaaa, da, da” „mamica” a luat coala, s-a intors cu spatele la camere si a rupt-o!
  Pai duamnaaaa Mirelaaa….ori umbla totzi cu de-astea, ori la unii sintetzi muma, iar pentru altzii ciuma???
  Ce se mai ratzoiau azi…..Jijicul i-a repetat de cateva ori Loricai intr-un material, „dac-o sa fie…..dac-o sa fie” referindu-se la nunta, iar „mamica” se ratoia la Jijicu, ce i-a “ars” cu fierul rosu de urlau asa in emisiune?
  Tricoul Florinului, adorabil, ochii acelui catzel faceau “totzi banii”, daca gasesc asa pe alta culoare chiar am sa-i cumpar, nu e el Einstein, dar merita!
  Daca cei doi “Poale lungi” sint votatzi alaturi de d-ra “Minte scurta”, de ce sint ei atit de disperatzi sa se explice, sa nege, sa protesteze??? Minciuna nu e acceptata de nimeni, sa spunem ca sint disperatzi sa se spuna adevarul, atunci de ce totzi trei nu sint relaxatzi sa emane iubire, sa vorbeasca pasnic, sa arate sigurantza? De ce puhoiul de protestatari se agita si nu sint pasnici sa dea impresia ca se impiedica de-un “ciot”????
  Eeeee…si tot asa…m-am lamurit de aseara, pina si un bun prieten de-al nostru chiar se gindea ce bine ar fi sa dispara Florinul din emisiune!!! Poate o sa dispara, poate nu, (eu simt asa….ca inca nu pleaca, parca asa, dar sa vedem)!
  “Statzi linistitzi la locurili voastre”, o sa vedem!!!!!!!

  Reply
  1. ioana79

   GERIA draga, tocmai asta-i motivul pt care nu ti-am raspuns la intrebarea despre Razvan,desi tu stiai raspunsul meu,de aceea ai si spus ca e retorica. Satisfactiile sunt mari, {numai el nu intelege },nu ma intereseaza „neam deloc”. Dragelor,astazi am vazut mai multe voturi pt NU. Nu-i nimic,nu se stie ce e in „interior”. Vai si cata dreptate are in tot ce spune. MIR,nu reusesc acea varianta;nu-mi mai explica,asta-i „punctul meu slab”,daca nu ma pricep,ce vrei?

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *