Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 iunie 2014

Rivalitatile dintre cupluri au atins cote incredibile. Descoperiti, de la ora 12:00, cat de departe au ajuns disputele dintre concurenti. Constantina a fost indignata de afirmatiile Oanei si ale lui Laur, cu privire la supararile lui Raymond din ultima perioada. Oana a declarat ca Raymond nu a fost trist din cauza pierderii matusii, ci din cauza unei vesti despre o fosta iubita. Oana si Laur a aflat de la sustinatori si faptul ca Alexandra, fosta iubita a lui Viorel, a fost la el acasa, deoarece il vrea inapoi. Dupa ce au venit luni de la cumparaturi, intre concurenti au aparut din nou dispute. Doamna psiholog Ioana Tanase i-a supus pe concurentii unor teste.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 iunie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Doamna psiholog Ioana Tanase a fost invitatul special al emisiunii. La cererea psihologului, concurentii au enumerat persoanele din Casa pe care si le doresc alaturi. Psiholog Ioana Tanase: “Grigore are tendinte accentuate spre narcisism!” Trecutul Oanei cu Viorel a starnit conflicte in relatia Oanei cu Laur. Cel mai ridicat procent la maturitatea emotionala l-au avut Viorel si Raymond, in timp ce procentul cel mai mic l-a avut Oana.

Psiholog Ioana Tanase: “Oana tinde spre imaturitate emotionala!” Oana a plans pentru ca se teme ca la un moment dat il va pierde si pe Laur, din cauza imaturitatii ei. In urma declaratiilor Evei P., Oana si Laur au avut diverse certuri in relatie. Laur i-a sugerat Oanei sa renunte la a se mai lega de fosta relatie avuta cu Viorel. Din cauza faptului ca nu a purtat lavaliera corespunzator, Laur a fost pedepsit prin a nu mai participa la urmatoarea activitate. Oana a refuzat si ea sa participe la activitate, dupa ce Laur a fost pedepsit. Laur i-a facut Oanei numeroase observatii cu privire la modul in care danseaza. Oana si Laur intampina probleme de comunicare in cuplu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *