Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 martie 2014

Furtuna in Paradis? Descoperiti motivele supararii dintre Raymond si Constantina,dar si ce a avut de spus sora lui Viorel despre relatia dintre acesta si Oana, astazi, de la ora 12:00! Misterul planeaza peste Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Ce secret ascund Oana si Georgiana si cine a fost afectat de acesta, dar si ce motive de suparare a avut Traian si pe cine, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 martie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Psihologul Anca Boalca le-a propus concurentilor un test prin care sa afle cum se comporta intr-o relatie. Astfel, fiecare cuplu a participat, iar rezultatele au fost analizate. Ba chiar si tinuta indecenta a Cristinei, atat de criticata de Viorel, a devenit subiect de studiu psihologic.

Psihologul Anca Boalca le-a propus concurentilor sa isi aminteasca primele impresii legate de persoana iubita. A fost un moment emotionant, ce a adus zambete pe buzele concurentilor. A fost un schimb de idei, pentru ca tinerii sa se deschida si sa fie adusi in asa-numitul punct zero. Si asta le va da putere sa-si cladeasca, in continuare, relatiie, in baza principiilor pe care le-au avut inca de cand au venit in casa.

Oana si Viorel dezvaluie cauzele problemelor aparute in relatia lor de cuplu. Asta pentru ca psihologul Anca Boalca sa-i poata ajuta. Specialistul considera ca maturitatea, rabdarea, prietenia si flexibilitatea ar trebui sa stea la baza relatiei. „Sunt intr-un impas, dar inca mai au multe sa-si spuna„, a concluzionat psihologul.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *