Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 martie

Astazi, de la ora 12:00, aflati cum a decurs activitatea concurentilor la bowling si biliard, ce secrete si-au spus Dragos si Cornelia in timpul activitatii, de ce Cornelia si Dragos nu doresc sa se impace, dar si ce i-a reprosat Lorena lui George!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 martie 2013, ora 12:00 si 14:00: Imediat dupa gala concurentii au fost intr-un club de fite din Bucuresti. Se pare ca Florin si-a gasit jumatatea. El a afirmat astazi ca se simte foarte bine de cand a plecat Iuliana si isi doreste foarte mult sa plece acasa pentru ca il asteapta fata care a cunoscut-o in club. Zilele trecute, concurentii au mers la bowling si la biliard! Luminita si nora s-a au fost surprinse cand plangeau. Intr-o discutie avuta cu fiul sau, doamna Stefana sustinea ca anumite reactii ale Corneliei au facut-o sa inteleaga ca aceasta e suparata pe el. La randul sau, Dragos, i-a cerut mamei sale sa nu se mai implice in neintelegerile existente intre el si Cornelia. George a primit un mesaj in care era acuzat ca a fost violent cu fosta prietena. El a sustinut ca vrea sa ii faca Lorenei anumite dezvaluiri fara sa fie prezente si alte persoane la aceasta discutie.

De ziua Luminitei, fiul ei i-a pregatit o surpriza. Invitata in platoul emisiunii in partea a doua de astazi, Florin i-a spus acesteia ca nu mai doreste ca ea sa il astepte in afara casei. Iuliana a afirmat cel mai aproape i-a fost Vanessa si ca se indoieste de sentimentele lui Florin pentru ea. Ea crede ca acesta o place pe Vanessa dar nu pentru a forma un cuplu cu ea asa cum spusese la gala cand s-au dat cateva imagini cu cei doi.
S-au mai dat cateva imagini in care fetele faceau presupuneri legate de deznodamantul competitiei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *