Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 noiembrie 2013

In emisiunea de azi, 25 noiembrie 2013, de la ora 12:00, aflam ce a mai avut Mariana sa-i spuna iubitului ei dupa iesirea la restaurant? Cum s-au mai tachinat Raymond si Constantina? Care mai sunt relatiile dintre cele doua cupluri? Care sunt regretele lui George? In partea a doua, de la ora 14:00, aflam ce motive de suparare are bunica?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 noiembrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Constantina, nemulțumită de lipsa de romantism a a iubitului ei. În urmă cu doar câteva săptămâni au anunțat că se despart, dar la puțin timp au decis să reia povestea de dragoste. Totuși relația lor nu pare să funcționeze așa cum și-ar dori concurenta. Aceasta a fost deranjată de faptul că bărbatul nu o surprinde cu nimic și nu i-a oferit nicio floare sau o declarație de dragoste în ultima perioadă. Ba mai mult, se plânge că Raymond nici măcar nu o sărută.

Andrei, ”vrăjit” de fosta parteneră!? Combate efectele cu tămâie! Andrei și Cristina sunt o pereche frumoasă, iar sentimentele acestora par să crească pe zi ce trece. Concurentul i-a mărturisit fetei că o iubește foarte mult și sincer. Însă, în ultima perioadă s-a simțit ciudat. Mama acestuia a încercat să-l liniștească, spunând că e posibil să fie ”vrăjit” de fosta parteneră, care încă mai deține lucruri de-ale lui. Ba mai mult, aceasta i-a recomandat să ia câteva bucățele de tămâie și să le poarte în buzunar.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *