Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 octombrie 2013

Astazi, incepand cu ora 12:00, vom afla ce neintelegeri au mai aparut intre Maria si fete pe tema treburilor gospodaresti? De cine cred fetele ca este indragostita Oana si ce parere au acestea? Maria a fost nemultumita si le-a reprosat fetelor ca nu isi aduc aportul la treburile gospodaresti. In partea a doua a emisiunii de azi, de la ora 14:00, aflam ce sentimente are Robert pentru Diana? Ce discutii a mai generat schimbul de bilete dintre Gabi si Corina?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 octombrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro.

Iata un mic rezumat: Oana are sentimente pentru Andrei? Claudia, Andreea si Denisa au observat ca Oanei ii surade ideea de a forma un cuplu cu Andrei, chiar daca ultima simte ceva pentru el. Cele trei fete au incercat sa discute codificat, dar nu le-a iesit. In platou, ele au explicat ca li s-a parut ca Oana si Andrei incearca sa o faca geloasa pe Denisa.

La petrecerea lui Robert, Alin a evitat-o pe Oana si a fost cam trist. Totul fost, insa, un test! Fata a venit la el, a vrut sa afle ce i se intampla si a trecut proba cu brio. In schimb, Grigore sustine ca Iulia ar fi putut sa fie iubita lui Alin, pe cand Raymond este de parere ca s-ar potrivi mai bine cu Gina.

Iubitul Marianei a adormit imediat dupa discutie, iar Andrei, Robert si Raymond au inceput sa il deseneze pe… picioare. Inainte, cei doi indragostiti au discutat despre relatia lor. Au stabilit reguli si si-au explicat cum se poarta, de obicei, fiecare, in diverse situatii, pentru a nu exista alte motive de cearta.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *