Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 septembrie 2012, de la ora 11:50

Urmarind emisiunea MPFM din aceasta dimineata, de la ora 11:50, veti afla care dintre fete a primit o scrisoare si din partea cui? Cine cred baietii ca i-ar putea schimba atitudinea lui Florin? Ce marturisiri au facut Lorena si Dragos despre fostele lor relatii? Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu, sezonul 2, din 25.09.2012, de la ora 11:50: Dupa Gala saptamanii trecute, Florin a scris o poezie emotionanta pentru fetele din casa. Aceasta poezie a fost auzita de acestea in emisiunea de dimineata.
Intr-o discutie avuta de baieti acestia au descoperit ca o fata ar schimba radical atitudinea lui Florin. Si bunica lui, doamna Maria este de aceeasi parere: „Mi-as dori ca Florin sa isi gaseasca perechea potrivita.”


Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea de azi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

5 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 septembrie 2012, de la ora 11:50

 1. NANA M

  Ca si tine IOANA , fac eforturi sa-i cunosc pe concurentii cei noi si cred ca am reusit sa-i retin dupa nume . Ii cercetez si din punct de vedere comportamental , al problemelor sentimentale si familiare ! Pot spune ca deocamdata imi plac toti , ii inteleg pe toti , sunt clar diferiti de ceilalti ! Am citit un mesaj de al tau si simt nevoia sa pledez pentru LILIANA , pe care tu o acuza-i ca a fost rautacioasa si dura cu CRISTINA . Da a fost dar justificat , tu ai vazut pe sarite materialul de ieri si poate nu ai inteles ce si cum . Mamele si baietii au ales fete ca sa mearga in casa baietilor , de aceste alegeri cica fetele nu trebuiau sa stie dar mamele au povestit in casa , MIRELA a mimat nemultumirea . Materialele erau pregatite… Emilia si Cosmin au ales pe CRISTINA si pe FLORENTINA la sugestia EMILIEI ! GEORGE a fost un dragut , pe langa MADA , a ales-o si pe LILIANA ! CRISTINA , care a spus ca vrea sa-l cunoasca mai bine pe COSMIN cu care nu formeaza inca un cuplu , deasemeni vrea sa cunoasca pe toti baietii ! LILI si FLORII au declarat ca-l plac pe COSMIN ! CRISTINUTA a declarat ca daca cineva se baga in relatia ei (care relatie ?) ii baga acelei persoane mana in par , in gat…Cred ca m-am cam complicat , ideia este ca daca cele doua ar fi spus ca nu-l mai plac pe COSMIN , MIRELA ar fi intrebat = dar ce fetelor va este frica de CRISTINA ? Cei din casa si cei de acasa ar fi spus ca sunt false , ca mint ! Au fost intrebate au raspuns sincer , trebuie sa ne hotaram = le vrem sincere , realiste sau diplomate ?!?! Este pentru a doua oara , cand o aud pe CRISTINA ca-i spune LILIANEI = TU SA TACI != ceva ce mie imi suna ceva de genul = esti tu desteapta dar esti grasa si baieti nu te plac , pe mine care sunt o frumoasa , ma iubesc mamele si ma vor toti baietii ! Sper sa nu te fi suparat cu pledoaria mea pro LILI , o justific pe ea dar nu o acuz pe CRIS !

  Reply
 2. roxana

  o ador pe Flori,Corina Mada sunt niste false eu cand le vad ca deschid gura imi vine sa schimb canalul asa sunt de false…pacat de Lorena este o fata finuta placuta dar in compania celor 2 ii stica reputatia..Cornelia se crede miss dar de fapt e jalnica nui ajunge lui flori nici la cel mai mic deget dapai sa se mai compara cu ea!!d-na Stefana se potriveste perfect cu Cornelia…o sustine doar sai faca in ciuda lui Flori

  Reply
 3. Nicoleta

  Eu una nu cred ca Florin sufera de mania persecutiei,el nu a a vut parte de iubire parinteasca chiar daca l-au crescut bunicii,nimeni nu poate tine locul mamei sau tatalui,iar la el se vede lipsa tatalui foarte mult,el vrea sa para putenic prin vorbele pe care le foloseste dar defapt el stie ca nu e asa cum vrea el sa para,este un baiat foarte sensibil si poate ca de multe ori judecat de oamneii din jurul lui.Imi pare si mie sincer rau de bunica lui dar nu cred ca vreo fata o sa se indragosteasca de el in acesta competitie,si nu stiu daca voit sau nu creeaza o stare de presiune asupra Stefaniei,dandu-i impuls sa zica o data”da”,si sa-l citez”o plac pe Stefania dar cea mai frumoasa e Lorena”?!?!?!?!??Niciunei fete/femei nu-i face placere sa auda asa ceva,el e inca un copil din punct de vedere sentimental.

  Reply
 4. septembrie

  Dupa cum vb cornelia se intelege ca ea e impreuna cu drag cel putin de citeva luni ,usor fetito intii de toate sa te vezi ,,cu sacii in caruta ,,la fel Cristina ,inteleg ca la mioveni se ciufuleste lumea ?apoi pinkuleasa ce o doare pe ea de Andreea cu Alin ,apoi cind o intreaba Mirela ceva de George casca ochii si are o privire de om timpit noi ce sa intelegem ca asa este ?dar cind vine vb de altcineva ,,se bat turcii la gura ei ,,unele fete prea agresive ,vor sa le intimideze pe cele cu adev. destepte …

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *