Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 septembrie 2013

Astazi, de la ora 12:00, aflati totul despre dragostea care a ranit-o pe Mariana, ce secrete detin baietii, ce farsa i s-a facut lui Grigore, care sunt nemultumirile Claudiei, dar si ce au avut de spus Diana si Cristina despre fostii lor iubiti!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 septembrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro:
Mpfm din 25 septembrie 2013, ora 12.00
Mpfm din 25 septembrie 2013, ora 14.00
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

28 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 septembrie 2013

 1. andreea

  Doamna Mirela va rugam ca sa nu se mai discute despre Traian si Constantina pentru ca Constantina nu e pentru el am vrea sa se dea mai multe imaginii cu Corina si Traian pentru ca noi suntem sustinatori lor si ai iubim foarte mult ,vrem sa se lase cuplul Corina si Traian in pace va rugam sa nui mai luati in seama pe ceilalti si sa fiti in preuna si sa va iubiti noi va sustinem si va iubim sa aveti grija de doamna Iuliana iar tatal lui Traian o sa isi dea seama ca Corina pe parcurs o sasai dea si viata pentru Traian si o samearga cu Traian ori unde asa sunt ei la inceput dar pe parcurs o sa fie altfeli va iubim si aveti grija de voi. Doamna Mirela am dori sa fie transmis acest sms lor va imploram.

  Reply
 2. Zorro

  GERIA___buna seara.Cum a fost posibila sanctionarea d-lor ADMIN,care au postat voluntary pagini de felul acesteia ROZ cum a numit-o dl.NICOLAE, pagina care a fost sursa de inspiratie pt.producatorii emisiunii in ceea ce priv.preferintele noastre si de unde sunt sigur ca s-au inspirat in permanenta.Oricum, eu si sunt sigur toti cei care au postat aici multumim d-lui ADMIN. si asteptam sa binevoiasca sa ne comunice decizia D-lui.Deci de aceea n-am reusit eu sa vad emis.de ieri.Va doresc noapte buna si LA REVEDERE.

  Reply
 3. andreea

  Doamna Mirela va rugam sa cititi acest mesaj in special Corinei si lui Traian pentru ca noi ai iubim si ai respactam din tot sufletu va rugam sa dati mai multe convorbiri sau macar sa ai vedem ca sunt asa impreuna cum zic ei pentru ca noi mai asteptam dar vrem sa ai si vedem celalti din emisiunie va rugam sa ai lasati in pace sa se iubiasca Constantina teas ruga sa nu te mai bagi in cuplul Corina Si Traian , Traian nu te mai vrea pentru ca esti o mincinoasa si o prefacuta .Traian te rog sa ai grija de mama ta si de iubita ta Corina pentu ca voi sunteti iubiti afara si aveti multi sustinatori doamna Iuliana sa stiti ca aveti o viitoare de milioane iubitio ca este a Dumniavoastra tatal lui Traian o sa isi dea seama ca viitoarea lui nora este de milioane si potrivita pentru Traian si pe parcurs este in stare sa mearga cu el ori unde asa sunt toti indragostiti prima data va urez sa va iubiti sa va respectati pentru ca noi va iubim si va sustinem.Doamna iuliana e o femeie perfecta si o soacra completa Corina ai grija de ea.va pupam si va iubim va rog sa il cititi va rugam din suflet .sustinatori Corina si Traian.

  Reply
 4. ioana79

  DORU,nu inteleg nimic. Eu urmaream emis de la 12 aici unde este scris hasurat emis de la ora 12 si 14. Astazi nu am reusit sa vad, exact cum spne GERIA.
  Poate admin-ul sa ne spuna despre ce este vorba?
  Ma grabesc sa-ti trimit rpd ,maine iti voi face un rez.
  Si ca totul sa fie si mai „incurcat”,nici eu nu mai pot vd in fiecare zi emis in direct,am atat de mult de lucru si ma multumeam ca vad postarile. Sa speram ca se rezolva totul . Ai grija de tine.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *