Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 august 2014

Marea Finala se apropie cu pasi repezi, dar concurentii mai au multe de spus. Descoperiti ce dispute provoaca tensiuni dar si ce secrete mai ascund acestia, astazi, de la ora 11:10, 14:00 si 17:00. Oana a primit un mesaj venit de la o telespectatoare, prin care aceasta ar fi dat de inteles ca Oana a incercat sa-si taie venele si sa-l santajeze pe Laur cu acest lucru. Oana a negat totul in emisiunea de astazi. Declaratii de dragoste dintre Andrei si Cristina au fost inlocuite de reprosuri si nemultumiri. Cristina: „Stiu ca Andrei ma iubeste, dar nu mai este la fel de tandru ca la inceput!” Oana si Laur au purtat o discutie secreta legata de sustinatoarele lor. El a spus ceva denigrator la adresa Ruxandrei, care a dorit sa intervina telefonic pentru a lamuri lucrurile. Aceasta a spus ca tot ce a declarat Laur nu este adevarat.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 august 2014, ora 11:10 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Oana a spus ca Ruxandra a venit la petrecerea burlacitelor deghizata cu o peruca si i-a transmis mai multe mesaje contradictorii. Oana a marturisit ca Eva P. a amenintat toate sustinatoarele, pentru a se retrage. Sustinatoarea Ruxandra este convinsa ca Oana si Laur au incalcat regula 25. Laur a spus ca Oana a facut o greseala crezand in mesajele venite din partea sustinatorilor, iar ea s-a lasat manipulata. Cuplurile ramase au lasat cate un mesaj pentru sustinatorii lor si si-au exprimat motivele pentru care ar trebui sa fie votati in Marea Finala.

Oana si Laur au dorit sa se mute pe alta canapea alaturi de celelalte cupluri. Oana a spus ca si-a luat gandul de la a mai fi Mireasa competitiei. Laur se simte prost de cele spuse de Oana in emisiuni. Oana: „In acest moment nu as mai face nimic din ceea ce mi se va mai spune!” Laur a spus ca in cazul in care Oana va vrea sa se desparta de el, va accepta si isi va vedea de drumul lui, fara sa mai insiste la ea. Joi, fetele au petrecut o seara a burlacitelor incendiara. La Finala de sambata, Mariana s-a temut ca va ramane singura in competitie. Sambata, Oana s-a temut de faptul ca Laur ar fi putut fi eliminat.

In timp ce Oana o incuraja pe Mariana, spunandu-i sa nu-si faca griji cu privire la eliminarea ei sau a lui Grigore, Laur regreta ca nu i-a dat 2 puncte de nominalizare Marianei, pentru a nu intra el in cursa de eliminare. Mariana a spus in emisiune ca Oana ar fi recunoscut faptul ca Laur ar fi avut telefon in competitie, insa Oana a negat acest lucru. Dorinta lui Laur de a-l elimina pe Grigore a provocat furia Marianei, care se simte indignata de cele intamplate in cuplul Oana-Laur si faptul ca nu se iau masuri asupra lor. Laur: „Grigore, am trait in competitia asta, nu am jucat un rol asa cum ai facut tu!” Grigore si Mariana se simt luati de prosti in aceasta emisiune.

Mariana: „Ma deranjeaza ca Laur ma trateaza pe mine si Grigore cu un aer de superioritate!” Laur catre Grigore: „Nu ai impartit nimic cu nimeni, pana cand nu ai simtit ca esti in pericol de eliminare!” Oana i-a facut lui Laur anumite dezvaluiri legate de fostul ei iubit, Florin. Oana i-a spus lui Laur ca regreta relatia avuta cu fostul. Oana a dat de inteles ca relatia ei nu se incheiase in momentul in care a intrat in competitie. In pauza de publicitate, Oana s-a aratat deranjata de contracararile pe care Laur le-a avut cu Mariana. Laur: „Putea sa arate oricum, Oana l-a dorit pe fostul iubit pentru situatia lui materiala!” Laur a dat de inteles ca dupa Marea Finala, el si Oana o vor lua pe drumuri diferite. Laur a lasat de inteles ca pe zi ce trece Oana ii demonstreaza faptul ca nu are sentimente pentru el.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *