Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 decembrie 2013

In emisiunea de azi, 26 decembrie 2013, de la ora 14:00 vom vedea ce vor avea de spus famiile concurentilor care nu au venit ieri. Ce vor avea de spus acestea despre conflictele aparute in casa MPFM?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 decembrie 2013, ora 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Noi discuții între Maria și Marianita. Bunica, nemulțumită de comportamentul fetei. O nouă dispută a apărut între Maria și Marianita. După plecarea celor patru fete din competiție, bunica le-a propus concurentelor să se împartă în grupuri omogene, astfel încât utilizarea toaletelor să fie optimă. Partenera nepotului său, Marianita, nu a fost de acord, fapt ce a stârnit o nouă polemică între cele două. Ba mai mult, chiar și Laurentiu a intervenit, apostrofând-o pe bunică pentru protestele ei.

Robert: ”Maria stârnește prea mult scandal din cauza dispariției cutiei de zahăr” Maria continuă să fie nemulțumită de comportamentul celor din jur. După problema toaletelor, femeia s-a arătat din nou nemulțumită de faptul că cineva i-a consumat zahărul. Printre cei care au mărturisit că nu sunt de acord cu Maria a fost Robert. El a spus că reacţia Mariei după ce i-a dispărut zahărul, a fost una exagerată. El a încercat să-i explice femeii că a rămas fără mai multe alimente, de-a lungul timpului și nu a mai stârnit vâlvă în Casă.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *