Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 februarie 2014

Silvia va intregi careul fetelor nou intrate in competitie si va pasi pentru prima data in Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Descoperiti care vor fi primele impresii ale Silviei, dar si cum a fost intampinata Florina de catre concurenti, astazi, de la ora 12:00! Intrarea noilor concurente in casa a starnit reactii in randul baietilor! Descoperiti ce pareri au impartit concurentii legat de noile competitoare si ce conflict de proportii s-a iscat intre Oana si Laur, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 februarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro.
Au trecut sase luni de cand a venit in Casa, dar tot timpul a stat intr-un con de umbra. Acum, insa, Gina a fost protagonista unui scandal. Dupa ce Oana a primit un mesaj din partea fanilor, care ii cereau sa fie vigilenta in privinta Ginei, care ar lega o prietenie cu Andrei si Cristina, intre cele doua fete a izbucnit un scandal. In timp ce Oana i-a reprosat faptul ca s-a apropiat de Cristina, fata a fost afectata de spusele ei si aproape ca a izbucnit in plans.

Saptamana trecuta, Marianita si Laurentiu au fost DJ pentru postul de radio al emisiunii, iar in acest timp fanii le-au trimis diverse mesaje. Insa doar unul singur a avut „ecou”. Cei doi au fost acuzati ca incearca sa se imprieteneasca cu Raymond si Constantina, lucru care a fost intens criticat de Alin. Ziua de marti le aduce o noua surpriza concurentilor. Astazi, a intrat in Casa o noua fata – Florina. Are 22 de ani, locuieste in Bucuresti si spera ca aici sa-si gaseasca Alesul. Se descrie ca fiind o fata sincera si ambitioasa, motiv pentru care e capabila de orice sacrificiu in dragoste.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *