Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 iunie 2014

Cum isi exprima concurentii aflati in cuplu dragostea pentru partenerii lor? Cum se manifesta chimia dintre iubiti in relatiile din Casa? Cu s-au ferit concurentii de cele trei ceasuri rele de marti? Descoperiti mai multe astazi, de la ora 12:00. Un cuplu este zdruncinat de disputele dintre iubiti. Descoperiti despre cine este vorba, dar si ce motive se afla in spatele disputelor dintre cei doi, de la ora 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 iunie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Raymond si Constantina au discutat despre viitorul relatiei lor, dupa iesirea din competitie. Viorel a poftit la micii lui Raymond si ai Constantinei. Mariana a fost din nou deranjata din cauza glumelor lui Grigore. Grigore si-a propus sa fie stilistul personal al Marianei. Cu sau fara voia iubitei, Grigore isi impune gusturile in materie de moda pentru Marianei. Ziua de marti a debutat cu anumite nemultumiri ale doamnei Aurica. Viorel isi doreste cu ardoare sa ramana in competitie. Laur a sicanat-o pe Oana.

Oana crede ca fosta sustinatoare a incercat sa il cupleze pe Laur cu o alta fata inainte de revenirea lui in Casa. Fetele din competitie se simt cenzurate de iubitii lor. Laur a facut-o perversa pe Oana. Laur i-a reprosat Oanei ca face anumite materiale, cu care el nu este de acord. Laur a spus ca nu stie daca Oana are sentimente sau nu fata de el. Laur: “Uneori ma simt ca un simplu concurent langa Oana! Eu o iubesc, dar nu stiu ce simte ea pentru mine!” De Sanziene, Grigore si Mariana au aniversat 5 luni de logodna. Mariana i-a pregatit lui Grigore o surpriza culinara. Grigore si Mariana s-au certat in urma unui joc de rummy. Grigore a reusit sa o aduca din nou in pragul disperarii pe Mariana. Mariana i-a spus lui Grigore: “nu esti prost, doar iti place sa faci pe prostul!” Emisiunea s-a incheiat cu retrospectiva evenimentele intamplate miercuri in Casa Mireasa pentru fiul meu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *