Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 mai 2014

Ce nemultumiri mai are Viorel la adresa cuplului Oana-Laur? Mai multi concurenti si-au schimbat locurile pe canapele. Care sunt motivele acestor schimbari? Ce motive s-au aflat la originea celei mai recente dispute dintre Oana si fostul ei partener? Peisajul Casei „Mireasă pentru fiul meu” se schimbă radical! Aflati ce noi prietenii se leagă, catre cine trimite Cupidon sageti bine tintite si ce s-a intamplat cu concurentii dupa finalul cursei pentru masina, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 mai 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Corina a intrat in cursa pentru eliminare. Saptamana trecuta, Viorel si doamna Aurica sustineau ca Oana si Laur poarta discutii cu lavaliera inchisa. Doamna Aurica a fost afectata de conflictele in care a fost implicata. Oana si Laur au avut parte de o mica cearta in timpul probei pentru castigarea masinii, pentru ca Laur a lasat mizerie pe masa in timp ce Oana era cu mana pe masina. Andrei si Cristina au avut parte de mici neintelegeri in urma unui joc de macao.

Gina a primit un trandafir si niste versuri dintr-o melodie numita “Iubito, nu renunta!” din partea admiratorului ei, Roger. Concurentii au fost surprinsi la aflarea vestii ca Gina a iesit castigatoare in cursa pentru masina. Doamna Daniela a vrut sa le ofere Cristinei si lui Andrei o recompensa pentru ajutorul acordat in cursa pentru castigarea masinii. Prietenia dintre Andrei si Laur este din ce in ce mai stransa. Cei doi si-au ales porecle si s-au tachinat.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *