Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 martie 2014

De curand, doi dintre concurenti au „incins” atmosfera in studioul radio din Casa MPFM! Cum au petrecut cei din casa ziua de luni? Descoperiti ce au discutat acestia si cine le-a oferit sfaturi, dar si ce planuri de viitor au unii concurenti, astazi, de la ora 12:00! De curand, concurentii au primit vizita unui invitat-surpriza! Ce au discutat concurentii cu acesta si ce sfaturi li s-au oferit, dar si ce planuri de viitor au unii concurenti, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 martie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Zilele trecute, dupa ce a vorbit cu mai multi fani, Constantina a fost foarte afectata. Ea sustine ca a deranjat-o la culme afirmatiile unor persoane. Concurenta s-a aratat nemultumita de faptul ca „antifanii” lor vor sa il elimine pe Raymond, iar pe ea sa o „tina” in concurs pana la Marea Finala. Nicio zi nu este la fel pentru concurentii emisiunii si, implicit, nicio cearta nu este la fel. Daca au avut discutii aprinse din cauza unor produse, acum acestia s-au certat pe scaune, pe alegerea locurilor perfecte pentru a viziona optim un film.

Zilele trecute, Traian si Aurica au interactionat cu fanii, prin intermediul radioului emisiunii. Daca mai multe persoane l-au incurajat pe concurent sa-ti continue relatia cu iubita lui Corina si sa ajunga in Finala, fiul Auricai a fost intens criticat.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *