Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 martie

Incepand cu ora 12:00, aflati ce divergente au aparut legate de faptul ca unele fete nu tin cont de somnul celorlalte, pasind zgomotos prin casa! Cum au petrecut concurentii in club? Ce critici i-a adus Steliana Florentinei? Ce nemultumiri au fost legate de faptul ca fetele nu isi ingrijesc corespunzator animalele?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 martie 2013, ora 12:00 si 14:00:Intre fete au aparut divergente legate de faptul ca unele dintre ele nu tin cont de somnul celorlalte, pasind zgomotos prin camera. Cornelia si Vanessa au sustinut ca Steliana si Narcisa fac zgomot atunci cand merg prin casa. Mai multe fete au afirmat ca Steliana paseste zgomotos atunci cand merge prin casa. Aceasta a fost deranjata de afirmatiile fetelor si a spus ca numai ei i se fac reprosuri pe cand altele sunt omise. Florentina este de parere ca Steliana ia lucrurile prea personal. Mamele au avut o discutie legata de faptul ca fetele fac galagie in toiul noptii. Luminita a constatat ca Dragos si Cornelia nu ii dau de mancare mai des iepurasului.

In partea a doua a emisiunii de azi, s-au dat imagini in care Alin sustinea ca prietena lui a vrut sa ii ascunda faptul ca poseta pe care o poarta i-a fost daruita de un baiat. Cornelia a fost foarte suparata pe Dragos pentru ca acesta nu a refuzat o domnisoara care a incercat sa il sarute in club. Cosmin a avut si el o reactie nervoasa dupa ce a surprins-o pe Cristina dansand cu Andrei si Dragos.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *