Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 noiembrie 2013

In emisiunea de azi, 26 noiembrie 2013, de la ora 12:00, aflam ce impresii au schimbat concurentii despre concurs? Ce presupuneri s-au facut de intentiile pe care le are Traian si mama lui? De la ora 14:00 aflam ce reactii au avut cei din casa imediat dupa venirea tatalui Andreei?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 noiembrie 2013, ora 12:00, 14:00 si Gala de la ora 20:30 poate fi urmarita pe antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Diana a fost de parere ca au ramas in competitie unele fete care nu au cuplu si nici nu participa activ la emisiuni, in detrimentul Claudiei care a fost eliminata, desi merita sa mai ramana.
Andrei: „Robert si Laurentiu ma copiaza in permanenta. La un moment dat si-au dorit sa iasa, iar acum vor sa ramana.” Traian a sustinut ca situatia tensionata din casa ii afecteaza relatia cu iubita lui si de aceea isi doreste sa plece cat mai repede.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

28 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 noiembrie 2013

 1. GERIA

  Pentru Grig si Mary lasa-ma sa am unele rezerve pentru fiecare dintre ei, ea nu demult se “plingea” sustzinuta de mama ei la telefon ca vezi Doamne Grig a lasat-o singura si neconsolata ocupindu-se de scenariile si regiile altora din emisiune…(a fost admonestat atunci ca o “neglijeaza”…Grig a intzeles “lectzia”, apoi “furind meserie” de la Ray s-a apucat sa fie si mai infocat si sa desfashoare si mai multe “tavaleli” in pat sa fie multzumita Mary)…numai ca au aparut mesaje ironice ca asa…pe dincolo, ca adica nu era bine sa faca asa…a reaparut mama ei la telefon ca tot el e tartorul si ca adica a zis, a facut…iar Mary vesnic bombane si are pretentzii…iar daca alea le rezolva, iacata, tot nu e bine….trecem la el…unul care daca se face zece seara bea niste laptic si i se face somn…a fost la toate concursurile posibile de la tv…(tocmai e la unul din ele)…el are ceva ambitzie si chiar are tupeu asa cum e sa “dea bine”, e disperat dupa cistiguri…a tot avut bafta pina acum…itzi dau un citat cum ca „la cinema ma ia somnul de la jumatatea filmului….nu, ma ia somnul de la intuneric”…doarme mult prea adinc si in niste pozitzii nu chiar normale…el se da “sfint”, dar pina si el nu e…da…se plac…dar exista si alte interese, eu asa cred, (de la amindoi)!

  Reply
  1. GERIA

   “Concursurile” jenante, le-au incercat stomacul si ficatul, aproximativ 600 de cheltuiala zilnica, deci “ai nostri” nu au pierdut cine stie ce…au fost “facutzi” “la mustatza”…mama ei de cultura generala…trupa lor era straina de fizica…daca functzionau blenderele la 220 prizele trebuiau sa aiba impamintare cred…Ray a ghicit cele doua variante ca poate nu trebuiau distrusi pestii sau ca nu functzioneaza, (el a spus de asta primul, dar a avut o zi cu ghinion), dar tot tzin cu el deocamdata, chiar de a gresit la penultima proba si Ardei a fost mai iute de mina cind sa plaseze paharul gol de pe masa, ca el totusi a terminat primul, dar smecherii vesnic cu tupeu se infiltreaza sa le-o ia inainte celor decentzi!
   Nu am intzeles de ce nu au spart baloane si Ray si Tina…in fine, o competitzie de doi lei, tipic emisiunii! Mr. Andrei reporterul, “ridichii”…esti un “cult”, eu am intzeles, nu se putea altfel! Si ce “idei stralucite”…daca ai filmat mneata pesemne ca au fost ideile mneatale! Jenante!
   Oh DM, am citit ca si tu poate o sa pleci cindva, (bine ca nu e acum)…te pupic IOANA alaturi de DM oriunde te-ai afla!

   Reply
 2. GERIA

  DOM SEMACA, pregateste-te sufleteste sa vezi papusha Chucky si pe al ei “consort” Andrei Poponetz muuultaaa vreme, da si pe mine ma ia cu rau, numai pe staff nu, ei cred ca aratindu-ne cele doua orori multzi sint disperatzi sa-i aplaude si sa-i sustzina, numai ca aia care cred asa traiesc undeva sub o cupola de sticla, nu gindesc normal, orice om sanatos la cap nu are ce gasi la asemenea oameni! Numai bine itzi doresc!

  Reply
 3. Angia

  Piti Raymond trebuie sa fie attent cum vorbeste: spunea la un moment dat EU NU UMBLU CU CIOARA VOPSITA … Hahaha

  Reply
 4. Coco

  Angi,iar CIOARA,era langa el,dar una veritabila nu vopsita asa cum poate ca si-ar dori si ar inghiti-o cu mare drag! HAAAAAAAAA !

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *