Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 noiembrie

Urmarind Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 11:50, vom afla ce critici i-au adus anumiti concurenti Florentinei! Ce nemultumiri au avut Lorena si Andreea la adresa ei.Ce suspiciuni a avut Dragos in privinta Corneliei?


Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26.11.2012, ora 11:50:A izbunit un nou conflict intre doamna Luminita si Andreea. Alin ii tine partea Andreei si a afirmat ca mama sa nu ar trebui sa mai stea in preajma Florentinei, care tot el a adaugat ca aceasta se da prietena cu toti din casa, dar atitudinea ei a lasat de dorit. El mai spune ca se teme ca mama lui sa nu pice in plasa acesteia.Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26.11.2012, ora 14:00:Cristina a contestat ca Emilia nu o place si de cate ori incearca sa se apropie de ea, este respinsa. Aceasta afirmatie a venit in urma unui mic conflict care se pare ca a izbunit intre cele doua. Mama lui Cosmin nu este multumita de nora sa pentru ca nu ii place cum se implica aceasta in treburile din bucatarie. In urma reprosurilor facute, Cristina a luat decizia de a se desparti de iubitul sau.
Doamna Emilia a mai adaugat ca fiul sau a decazut in ochii publicului din cuaza comportamentului pe care il are iubita sa si ca isi doreste ca acesta sa aiba langa el o femeie matura.
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *