Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 octombrie

Urmariti emisiunea de astazi, de la ora 11:50, aflati ce divergente au aparut in ambele case si din ce motive, dar si ce au avut de spus baietii despre dezvaluirile Cristinei! Florin le-a reprosat baietilor ca nu isi spala vasele. Emilia: „Nu m-am simtit bine, iar Cristina nu mi-a fost aproape. Din cuaza Cristinei m-am certat cu celelalte fete cu care nu trebuia sa ma cert. De acum, nu voi mai sari in apararea Cristinei.” Madalina: „Cand Emiliei i-a fost rau, Cristina nu s-a ridicat din pat.”


Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26.10.2012, ora 11:50: In emisiunea de dimineata, Dragos a afirmat despre Cristina ca o da „cotita”. Emilia si-ar dori ca iubita lui Cosmin, Cristina, sa fie mai apropiata de ea. Cristina: „Am crezut ca sunt apropiata de Emilia, dar se pare ca nu.”
Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26.10.2012, ora 14:00: Incepand cu ora 14:00, aflati ce dezbateri au avut loc in Casa Fetelor si a Mamelor legate de cumparaturi, care au fost nemultumirile lui Virgil la adresa lui Maricel, care au fost reactiile Lorenei in urma unor afirmatii facute de Luminita si Alin, dar si ce s-a mai intamplat intre George si Madalina!
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea de astazi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

18 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 octombrie

 1. decembrie

  Am si eu o intrebare .De unde stie Cristina ca fostul prieten a sunat-o sa-i spuna bafta in competitie daca nu i-a raspuns la telefon??????????????
  Te incurci in minciuni preaa mult fato,iti bati joc de tine nu de voi,….

  Reply
 2. NANA M

  Imi scot ideile principale din emisiuni ca sa ma verific daca am inteles ce a vrut sa spuna ,,autorul,,{regizorul} si intr-un fel sa ma justific de ce am ajuns la aceasta concluzie . Sunt curioasa sa aflu si opiniile voastre , poate imi scapa ceva ce pot afla de la voi ! Cam slabut , a scazut entuziasmul , interesul , ne-am plictisit de scandal , de subiecte controversate , discutate si rasdiscutate fara nici o concluzie . Asta e formatul , asa considera ei sa-si faca rating dar noi ce concluzii tragem , ce invatam de aici ??? Criticam si combatem , la un moment dat ni se face mila , am vrea sa se opreasca linsajul , gata e prea mult si strica ! Cand consideram ca am certat-o pe CRISTINA destul , ce fac astia ? Relaxati-va si adunati-va sambata in GALA sa aflati alta tarasenie = care dintre fete a fugit din casa iubitului ca sa vina la show ! Saraca fata , care o fi aia , nici un stie ce o asteapta . Cate mai indura concurentii pentru ca au semnat contract cu astia …

  Reply
 3. laura

  Indiferent care fata va fi,normal ar fi sa ramana doar ca si o informatie,NIMENI NU PLEACA DACA II ESTE BINE intr/un anumit loc ,oricare ar fi ,iar celor care vorbesc de ce le pasa de ea ca doar le/a facut un rau…asa ca mai terminati cu toate scornelile ca toata lumea a avut un trecut inclusiv cei care il murdaresc acum pe cel al concurentilor…sau tu fosta cumnata a/i fos si esti perfecta…mai reflecteaza si retrage/te,mai a/i timp.
  DACA CORNELIA V/A FI CEA IMPLICATA CRED IN PUTEREA EI DE A TINE PIEPT TUTUROR RAUTATILOR,IAR FOSTUL SA O LASE IN PACE DACA TOT I/A FACUT NUMAI RELE.

  Reply
 4. fery

  marcel asta are dosare in cap asta baga la puscarie pe toti,,iar sora lui pe care tot o baga in vorba este cam de rasu plansu….vai steaua lui ,asta nu merita sa fie cu nici o femeie in viatza.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *