Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 octombrie

Urmariti emisiunea de astazi, de la ora 11:50, aflati ce divergente au aparut in ambele case si din ce motive, dar si ce au avut de spus baietii despre dezvaluirile Cristinei! Florin le-a reprosat baietilor ca nu isi spala vasele. Emilia: „Nu m-am simtit bine, iar Cristina nu mi-a fost aproape. Din cuaza Cristinei m-am certat cu celelalte fete cu care nu trebuia sa ma cert. De acum, nu voi mai sari in apararea Cristinei.” Madalina: „Cand Emiliei i-a fost rau, Cristina nu s-a ridicat din pat.”


Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26.10.2012, ora 11:50: In emisiunea de dimineata, Dragos a afirmat despre Cristina ca o da „cotita”. Emilia si-ar dori ca iubita lui Cosmin, Cristina, sa fie mai apropiata de ea. Cristina: „Am crezut ca sunt apropiata de Emilia, dar se pare ca nu.”
Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26.10.2012, ora 14:00: Incepand cu ora 14:00, aflati ce dezbateri au avut loc in Casa Fetelor si a Mamelor legate de cumparaturi, care au fost nemultumirile lui Virgil la adresa lui Maricel, care au fost reactiile Lorenei in urma unor afirmatii facute de Luminita si Alin, dar si ce s-a mai intamplat intre George si Madalina!
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea de astazi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *