Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 septembrie 2012, de la ora 14:00

Ce sfaturi a primit Madalina legate de relatia ei cu George? Ce l-a avertizat Virgil pe Dragos in privinta Corneliei? Ce neintelegeri au aparut intre Cornelia si Madalina? Care dintre fete au deranjat somnul mamelor? Aflati raspunsurile astazi, de la ora 14:00! Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu, sezonul 2, din 26.09.2012, ora 14:00: Maria este afectata din cauza disputelor dintre Florin si baieti. Maria : „Din poezia pe care a scris-o, am inteles ca Florin constientizeaza ca greseste.”
Doamna Maria mai crede crede ca familia este suparata din cauza evolutiei lui Florin in competitie.
Tot in emisiunea de la ora 14, Lorena a afirmat ca dupa Finala saptamanii trecute, Maricel a dat-o peste cap cu certurile pe care le-a avut, ridicand tonul la doamna Maria, dar si-a dat seama ca este un om intelept si ar fi deranjat-o daca ar fi ales-o pe Stefania. Madalina s-a gandit ce ii va spune George in cazul in care nu va mai fori sa formeze un cuplu cu ea.


Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea de astazi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

18 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 septembrie 2012, de la ora 14:00

  1. irina

    In privinta celor 3 fete aveti dreptate , dar ceau facut noaptea in casa au deschis dulapurile fetelor e de neiertat ,sint niste nerusinate ,la ce se uita parintii lui George la bani sau la o fata bine educata sau la una fara scoala cu scoala vietii, sau mama lui Dragos care e acolo cu ei , Maricel nu are de unde sa stie cine beste Lorena dar cred ca Lorena ar fi alta daca nu era prietena cu ei, mama Lorenei luati atitudine nu lasati pe fata pe mina prietenelor ,dar nu stiu pina cind prietene, foarte ,foarte urit……rusine fetelorrrrrrrrer….

    Reply
  2. anda

    vai, ce nesimtite sunt cele 3 , stau si ma gindesc la mama lui George,un baiat super, cum de a fost de acord cu aceasta Madalina , o tipa urita si la chip si la suflet,Lorena o nesuferita, cind vorbeste parca ar avea o „suzeta”-n gura, iar Cornelia o alta intriganta, parca n-a mai vazut barbat in viata ei , asa se comporta, aveam pretentie la George si Dragos , crezind ca stiu sa aleaga, sunt fete atit de frumoase si destepte in casa aia , incit nu stiu , vom vedea pe parcurs ce se va intimpla…………..

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *