Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 august 2014

Pregatirile de nunta se apropie de final, dar cate cupluri se vor casatori in Marea Finala? Descoperiti cine cu cine se cearta, cine cu cine se impaca si ce cupluri se clatina, astazi, de la ora 11:10 si 14:00. Fetelor li s-a pregatit o surpriza. Ele si-au ales pantofii de nunta, din mai multe modele puse la dispozitie. In ultima perioada, Andrei si Cristina au avut parte de mai multe neintelegeri si reprosuri in cupluri. Cristina i-a spus lui Andrei ca s-a indragostit de el treptat, dar Andrei a inteles ca la inceput nu l-a iubit. Cristina considera ca anumite persoane care o critica, ravnesc la Andrei.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 august 2014, ora 11:10, 14:00 si 17:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Votul lui Raymond l-a ajutat pe Grigore sa ramana in competitie la Finala de sambata. Concurentii i-au simtit lipsa doamnei Daniela. Dupa petrecerea burlacitelor de joi, implicit dupa dezvaluirile Oanei, Laur i-a aranjat acesteia pe pat un colaj foto cu amintiri. Oana si Laur au marturisit ca se tin de mana doar pentru a se sustine in amintirea a ceea ce a fost intre ei. Oana a povestit fetelor ca in competitie orice concurent poate avea si telefon, iar ea a dat de inteles ca Laur ar fi avut unul in competitie.

Conflict dur intre Laur-Oana si cuplul Grigore-Mariana. Iubita lui Grigore regreta sinceritatea cu care a dus competitia pana acum, iar Laur a dat dovada de incalcari repetate ale regulamentului. Grigore catre Laur si Oana: „Sunteti in aceeasi emisiune cu noi si ne faceti de ras!” Mariana: „Oana si Laur mai stau patru zile tinandu-se de mana, iar apoi fiecare cu drumul lui!” Laur: „Acum o luna, Mariana nu mai stia daca isi doreste sa fie cu Grigore sau nu!” Grigore catre Oana si Laur: „Aici sunte regi, dar exista viata si dupa competitie!” Concurentii au fost rugati sa-si conceapa propriile povesti traite in competitie. Raymond si Constantina au rememorat primele momente ale relatiei lor, mai ales cum Constantina se simtea ignorata de iubitul ei.

Andreea, Alin si doamna Luminita au fost invitati speciali ai emisiunii de astazi. Andreea si Alin, fostii concurenti ai sezonului trecut, vor face nunta religioasa pe data de 4 octombrie 2014, la Brazi. Dragos, fostul concurent al sezonului 2, a fost si el invitat in emisiune. El a marturisit ca este singur in prezent, dar regreta ca s-a indepartat de religie, desi inainte era foarte credincios. Premonitiile lui Dragos in ceea ce o priveste pe Cornelia, fosta iubita din competitie, s-au adeverit. Aceasta are in prezent o relatie cu Nicu. Castigatorii sezonului trecut, Lorena, George si doamna Cristina au fost si ei prezenti in emisiunea de la ora 17.00.

In emisiunea de astazi, au fost prezentate pe scurt povestile de dragoste ale fostilor concurenti din sezonul trecut. In pauzele de publicitate, fostii concurenti au vorbit si le-au dat sfaturi actualilor. Dragos crede ca Andrei si Cristina sunt singurul cuplu din sezonul 3 care vor ramane impreuna. Alin este de parere ca Raymond si Constantina vor ramane impreuna, in timp ce Andreea crede 2 cupluri: Andrei-Cristina si Raymond-Constantina. Doamna Luminita crede in toate cele 3 cupluri, mai putin Oana-Laur. Doamna Cristina crede in cuplurile: Mariana-Grigore, Andrei-Cristina, in timp ce despre cupluri: Raymond-Constantina si Oana-Laur nu-i vede pe viitor impreuna. Dragos, fostul concurent, este de parere ca Oana si Laur au incalcat regula 25, in timp ce restul fostilor concurenti invitati nu sunt foarte siguri de acest lucru. Oana se simte coplesita de regrete, in urma celor marturisite joi in competitie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *