Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 februarie 2014

Conflictele se tin lant in Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Descoperiti ce reprosuri au avut sa isi faca Maria si Laurentiu, dar si cine sta cu ochii pe Oana, astazi, de la ora 12:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 februarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro.
La scurt timp dupa ce a intrat in Casa, Georgiana a incercat sa se acomodeze cu locul si… cu oamenii cu care va interactiona in perioada urmatoare. In timp ce multe persoane s-au aratat impresionati de inaltimea ei si au glumit spunand ca se potriveste cu Traian, partenerul Corinei a fost deranjat de faptul ca nu l-a pupat atunci cand a venit in Casa.

La scurt timp dupa ce a intrat in Casa, Laur a fost tinta glumelor baietilor, din cauza afirmatiilor… putin interpretabile. Noul concurent s-a aratat entuziasmat de faptul ca la urmatoarea petrecere va dansa cu Iuliana, mama lui Traian, iar in scurt timp baietii l-au „taxat”. Cum? Au ras de el si au facut tot felul de glume savuroase pe seama lui.

Pentru un moment, concurentii au uitat de certurile din competitie si au ciocnit un pahar cu sampanie in cinstea Marianei. Fata a fost sarbatorita cu fast de toate persoanele din Casa, iar Grigore i-a oferit mai multe cadouri. Pe langa faptul ca au dansat, in timpul petrecerii a existat si un moment inedit. Daca Oana si Aurelian s-au apropiat in timpul dansului, iar acesta a marturisit ca a fost interesat de ea, Alin a cerut sa fie pusa piesa „Doi ochi negri”, semn ca s-ar fi gandit la Oana.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *