Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 ianuarie 2014

Oare cat de greu le este unora sa spuna cele doua cuvinte magice pe care adesea cei indragostiti le rostesc? Descoperiti cine si-ar dori sa auda mai des aceste cuvinte dar si ce neintelegeri au mai aparut intre concurenti, astazi, de la ora 12:00! Iarna-i grea, omatu-i mare, noi conflicte Casa are! Aflati cine sunt protagonistii celor mai recente conflicte din Casa „Mireasa pentru fiul meu” si ce vizita vor primi concurentii, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 ianuarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Doar cateva zile mai sunt pana cand in Casa vor mai intra alti concurenti, motiv pentru care fetele sunt nerabdatoare sa-i intalneasca. In timp ce Cristina o indeamna pe Maria sa fie dura cu fetele, ca ele sa plece acasa, Constantina il ameninta pe Raymond ca, in cazul in care va fi atras de altcineva, „il va manca”.

Alin este un tanar sensibil, ce a venit in emisiune dornic sa-si gaseasca o fata pe gustul lui, pentru a forma o familie frumoasa. Insa, inainte de a ajunge aici, Alin a trait o poveste de dragoste trista, in urma careia a fost ranit. Ce s-a intamplat? Ei bine, dupa destainuirile pe care i le-a facut lui Raymond, barbatul ar fi avut o relatie frumoasa pana intr-o zi. De dragul fetei pe care o iubea, el mergea la cules la vie, la camp, desi mama lui nu-l pusese niciodata sa faca treaba. Totul, pentru ca parintii fetei sa-l aprecieze. Din pacate, relatia s-a terminat brusc, iar el nu a fost distrus timp de doua zile.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *