Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 mai 2014

Constantina a sustinut ca a fost calomniata, dar Oana neaga acuzatiile. Astazi de la ora 12:00 vom afla ce discutii au fost in urma acestor acuze? La ce concluzii au ajuns Cristina si partenerul ei in privinta viitorul relatiei lor? Aflati care au fost reactiile concurentilor in urma nominalizarilor efectuate la Finala Saptamanii trecute, dar si ce dispute tulbura linistea Casei „Mireasa pentru fiul meu”, de la ora 14:00

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 mai 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Conflictul dintre Oana si Constantina a continuat. Constantina a acuzat-o pe Oana de cuvinte jignitoare la adresa ei, insa Oana a negat totul. Oana s-a lasat influentata de sfaturile sustinatorilor. Andrei si Cristina au avut noi dispute, dupa ce Cristina i-a fredonat lui Andrei noua melodie a lui Alex Velea. Andrei a avut numeroase reprosuri la adresa Cristinei. Mariana a fost enervata de lipsa de politete a lui Grigore: “Nu stii sa te comporti atunci cand cineva te viziteaza!” Concurentii au petrecut duminica de ziua lui Grigore.

Viorel: “Oana, te oftici pentru ca nu mai ai nicio sansa la Marele Premiu!” Oana sustine ca actiunile ei sunt supravegheate indeaproape de Viorel si doamna Aurica. Corina se teme ca sustinatorii Oanei si ai lui Laur o vor vota sa ramana in casa. Sustinatorii au criticat dur gestul Oanei de a-l atinge pe Laur in zona intima. Andrei si Grigore s-au certat pe sacouri inainte de Finala de sambata.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *