Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 martie 2014

Rivalitatile se intetesc in Casa MPFM! Ce nemultumiri a avut Gina legate de Oana si din ce motive, dar si ce farse si-au facut concurentii, astazi, de la ora 12:00! In timp ce unii isi aniverseaza iubirea, altii intra in conflicte! Descoperiti ce neintelegeri au aparut intre Oana si Laura si din ce motiv, dar si cine se tine de farse si ce urmari au acestea, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 martie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Sunt impreuna de putin timp, dar intampina mari probleme. Dupa afirmatiile pe care le-a facut Oana, cum ca Laur ar fi interesat de ea, cei doi par sa se indeparteze. Ba mai mult, Laur este deranjat de faptul ca mama iubitei lui nu il accepta, iar acest lucru in afecteaza mult. Din acest motiv, acestia au discutat cu psihologul Anca Boalca in vederea gasirii unei solutii. La scurt timp dupa ce au ales sa fie impreuna, Viorel si Oana intampina probleme, motiv pentru care au discutat cu psihologul Anca Boalca in vederea gasirii unei solutii de rezolvare. In timp ce concurenta este nemultumita de faptul ca iubitul ei este tot timpul morocanos si irascibil si, ba mai mult, nu-i ia apararea in fata mamei sale, concurentul spune ca totul se va rezolva pe parcurs. Desi trec prin momente mai dificile, Grigore si Mariana au planuri mari: vor sa se casatoreasca si de indata ce vor iesi din competitie se vor muta impreuna.

Pana atunci insa, cei doi se confrunta cu mai multe probleme. In timp ce fata este deranjata de faptul ca iubitul ei ii reproseaza tot timpul ceea ce face si nu o lasa sa-si expuna punctul de vedere, acesta spune ca tot ceea ce face au ca scop protejarea ei, dar si evitarea de a se implica in conflicte. Ambele iubesc cu pasiune si formeaza cupluri solide inca de la inceputul competitiei, insa au aceeasi nemultumire. Cristina si Mariana sunt revoltate de faptul ca iubi?ii lor, Andrei si Grigore, le interzic sa-si expuna punctul de vedere. Ba mai mult, de fiecare data cand vorbesc, acestia le intrerup, spunandu-le simplu sa taca.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *