Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 martie

Astazi, de la ora 12:00, aflati care au fost reactiile Stelianei in urma interventiei in emisiune a fostului ei iubit, dar si ce impresii au schimbat fetele si baietii dupa ce s-au intors din club! Conflict puternic intre Andreea si Alin imediat dupa iesirea in club! Ce s-a intamplat intre ei? Care au fost primele reactii ale Corneliei legate de atitudinea lui Dragos in timpul petrecerii din club? Cristina a decis sa puna punct relatiei cu Cosmin! Ce si-au reprosat unul altuia? Mai exista cale de impacare intre cei doi? Aceste subiecte, dar si momentul artistic pregatit de concurenti cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, le veti putea urmari astazi, incepand cu ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 martie 2013, ora 12:00 si 14:00: Iesirea in club a lasat urme in relatiile de cuplu! Florin este indragostit de Maria, fata pe care a cunoscut-o in club. Si Andrei s-a indragostit de o fata care este amica cu cea a lui Florin. S-au mai aratat cateva reactii pe care le-a avut Steliana dupa interventia fostul sau prieten. Ea a fost foarte furioasa dupa ce Emil, fostul ei iubit, a criticat-o si i-a cerut sa isi ia gandul de la el.

Steliana: „Imi doresc sa vorbesc cu fostul meu iubit, chiar daca nu va mai fi nimic intre mine si el! Nu am sa il mai caut pe Emil, fostul meu iubit. Mi-a spus cuvinte care m-au durut.

Dupa interventia telefonica a acestuia, ea a discutat cu celelalte persoane din casa despre acesta. Tot in prima parte a emisiunii s-a discutat si despre acuzele pe care si le-au adus Lorena si Narcisa.

In partea a doua a emisiunii, Lorena a afirmat ca Narcisa si Cornelia se cunosc din afara competitiei, iar cea dintai i-a spus ca stie multe amanunte despre Cornelia, dar nu vrea sa recunoasca acum. Victor a afirmat despre cea care o acuza pe actuala lui prietena ca este altfel de cum se vede din fata televizorului. Cornelia a avut o discutie cu Stefana in care dorea sa afle opinia acesteia cu privire la modul in care s-a comportat Dragos in club.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

29 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 martie

 1. ela

  Am urmarit-o foarte atent pe Narcisa si ……..
  NU A VORBIT NICIODATAAAAAAAAAAAAA PESTE LORENA !!!!!!!!!
  /
  Lorena daaaaaaa, ea a vorbit mereu peste Narcisa si peste oricine.
  Nrcisa a reusit sa puncteze printre logoreea Lorenei cate un punct bine plasat se foarte real scurt si la obiect
  si de asta n-o sufera fanii sclifositei, cum de indrazneste cineva sa-i zica ceva lui bot de ratusca.
  „ochi de vacuta sau miau, miau pisicuta”
  ar fi bine daca s-ar pisici pana n-o mai putea dar
  fara sa atace pe nimeni ca nimeni n-ar treaba cu ea
  nimeni nu se ia de E.A ….. nimeni nu s-a luat niciodata de EA, EA ea mereu s-a bagat singura in seama si a vorbit mult si prost.

  Reply
 2. MIRIAM

  Doctoreasooo________pe unde umbli,nu ai venit de mult,tare imi placea cum scriai,asa pe gustul meu.Maria-Alexia de ce nu mai veniti nici tu nici Alexandru in zona asta,va caut mereu cum faceam odata cu Alex.poooop IOANA______tu de ce chiulesti,maine iti zic ce oferta mi-am luat pentru Kusadasi;

  Reply
 3. MIRIAM

  ela______la bautura se spune adevarul gol golut, se vad multe.Parerea mea ca cei doi lorena si Dragos se cunosc de afara,au venit in em. „‘la produs”‘sa zic asa;Cam brunetei asa la fata si acel „‘fara numar” si nu numai ,multe expresii imi dau de gandit!In club a fost o rabufnire a lor cu apa(spun ei ca era apa).Gestul lui asa din senin spune multe,apoi cum incerca ea sa dreaga busuiocul cand a fost intrebata ,de ce?!Vaida stieeee!Nu eram chiori si toti am vazut cum il privea E.A. cand dansau.Coco stie de mult ,il suspecteaza de mai multe,chiar si de culoarea tenului,de multe ori ii sta pe limba sa-i strige,dar interesul poarta fesul,merg asa pe burta toti,nu mai e mult,ce a fost greu a trecut.Sa fi foarte atenta in gala cum se comporta „ambii” in club.Lorena nu l-a placut pe maricel,pe P.L. il accepta ca nu e gelos ,nu o incurca in drumul ei spre finala,din contra.Bataia la finala mare o sa fie intre cei 2A si Dragos /coco .Vom traii si vom vedea.Te rog fi atenta la detalii sambata.poooop [hi hi]

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *