Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 martie

Astazi, de la ora 12:00, aflati care au fost reactiile Stelianei in urma interventiei in emisiune a fostului ei iubit, dar si ce impresii au schimbat fetele si baietii dupa ce s-au intors din club! Conflict puternic intre Andreea si Alin imediat dupa iesirea in club! Ce s-a intamplat intre ei? Care au fost primele reactii ale Corneliei legate de atitudinea lui Dragos in timpul petrecerii din club? Cristina a decis sa puna punct relatiei cu Cosmin! Ce si-au reprosat unul altuia? Mai exista cale de impacare intre cei doi? Aceste subiecte, dar si momentul artistic pregatit de concurenti cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, le veti putea urmari astazi, incepand cu ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 martie 2013, ora 12:00 si 14:00: Iesirea in club a lasat urme in relatiile de cuplu! Florin este indragostit de Maria, fata pe care a cunoscut-o in club. Si Andrei s-a indragostit de o fata care este amica cu cea a lui Florin. S-au mai aratat cateva reactii pe care le-a avut Steliana dupa interventia fostul sau prieten. Ea a fost foarte furioasa dupa ce Emil, fostul ei iubit, a criticat-o si i-a cerut sa isi ia gandul de la el.

Steliana: „Imi doresc sa vorbesc cu fostul meu iubit, chiar daca nu va mai fi nimic intre mine si el! Nu am sa il mai caut pe Emil, fostul meu iubit. Mi-a spus cuvinte care m-au durut.

Dupa interventia telefonica a acestuia, ea a discutat cu celelalte persoane din casa despre acesta. Tot in prima parte a emisiunii s-a discutat si despre acuzele pe care si le-au adus Lorena si Narcisa.

In partea a doua a emisiunii, Lorena a afirmat ca Narcisa si Cornelia se cunosc din afara competitiei, iar cea dintai i-a spus ca stie multe amanunte despre Cornelia, dar nu vrea sa recunoasca acum. Victor a afirmat despre cea care o acuza pe actuala lui prietena ca este altfel de cum se vede din fata televizorului. Cornelia a avut o discutie cu Stefana in care dorea sa afle opinia acesteia cu privire la modul in care s-a comportat Dragos in club.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *