Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 noiembrie 2013

In emisiunea de azi, 27 noiembrie 2013, de la ora 12:00, aflam care sunt intentiile Ginei in privinta acestei competitii? Cum s-au tachinat Oana si Sorin dupa plecarea Claudiei? Care este motivul divergentelor dintre Alin si Oana? De la ora 14:00 vom afla ce va avea de spus sora lui Robert.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 noiembrie 2013, ora 12:00, 14:00 si Gala de la ora 20:30 poate fi urmarita pe antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Constantina: ”Relația dintre Alin și Oana este percepută greșit! Ei ar trebui să înceteze să se tachineze!” Constantina susține că Oana și Alin, care au o frumoasă relație de prietenie, sunt percepuți altfel de către telespectatori. Aceasta consideră că faptul că petrec mult timp împreună și se tachinează îi determină pe cei de afară să spere că va exista o relație între ei. Ba mai mult, aceasta i-a sfătuit să-și pună ordine în gânduri și să se distanțeze un pic, pentru ca atitudinea lor să nu fie percepută greșit.

Alin:”Oana vorbeşte prea mult! Are limbariță!” Deși petrec mult timp împreună și nu încetează să se tachineze, între Oana și Alin apar și neînțelegeri. Concurentul este de părere că fata vorbește prea mult, motiv pentru care i-a spus că ar trebui să fie mai atentă la ceea ce vorbește. La rândul lui, Oana i-a cerut acestuia să-și revizuiască comportamentul, pentru că nu-i plac glumele pe care le face la adresa ei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *