Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 noiembrie 2013

In emisiunea de azi, 27 noiembrie 2013, de la ora 12:00, aflam care sunt intentiile Ginei in privinta acestei competitii? Cum s-au tachinat Oana si Sorin dupa plecarea Claudiei? Care este motivul divergentelor dintre Alin si Oana? De la ora 14:00 vom afla ce va avea de spus sora lui Robert.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 noiembrie 2013, ora 12:00, 14:00 si Gala de la ora 20:30 poate fi urmarita pe antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Constantina: ”Relația dintre Alin și Oana este percepută greșit! Ei ar trebui să înceteze să se tachineze!” Constantina susține că Oana și Alin, care au o frumoasă relație de prietenie, sunt percepuți altfel de către telespectatori. Aceasta consideră că faptul că petrec mult timp împreună și se tachinează îi determină pe cei de afară să spere că va exista o relație între ei. Ba mai mult, aceasta i-a sfătuit să-și pună ordine în gânduri și să se distanțeze un pic, pentru ca atitudinea lor să nu fie percepută greșit.

Alin:”Oana vorbeşte prea mult! Are limbariță!” Deși petrec mult timp împreună și nu încetează să se tachineze, între Oana și Alin apar și neînțelegeri. Concurentul este de părere că fata vorbește prea mult, motiv pentru care i-a spus că ar trebui să fie mai atentă la ceea ce vorbește. La rândul lui, Oana i-a cerut acestuia să-și revizuiască comportamentul, pentru că nu-i plac glumele pe care le face la adresa ei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

6 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 noiembrie 2013

 1. CARMEN A

  mai da maritul staff n are alte subiecte numai parea „obiectiva” a desteptului tata alo Andreei, si n a renuntat la metodele de provocare a concurentilor

  Reply
 2. pupic

  Doua,trei aspecte oribile pe care le-am constat sunt
  1) Andreea esti lipsita de cel mai elementar lucru faptul ca il urmaresti pe Andrei cand merge acol-o unde merge regele pe jos,
  esti pusa in echipa cu mutra de puscarias (robert)stai linistita ca Andrei nu tine sa ti-o arate.Nu sunt discutii sa le spui la tv
  2)Sora „mutrei„(arata la mutra Robert ca un puscarias)se vede din ce aluat este facuta,o mama care si-a parasit copii facand altii fara a le dea prea multa educatie O intreb pe Raluca ce cauta in c…l lui Andrei?
  Violenta verbala a Ralucai si Robert lasa de dorit .
  Diana nu trebuie sa pui la suflet gandurile Larucai care se baga in seama prin jigniri ,ca sa apara si ea la tv.
  Muta este periculoasa rau de tot ,minte cu nerusinare la adresa Claudiei .Clau a spus adevarul,realitatea din casa pe cand tu ai dat cu mucii in fasole Nu am inteles pe muta cu fraza „multe ar vrea sa fie ca PIRANDA„MUTOOOOOOOOOOOO poporul roman sa cam saturat de pirande si interlopi.BITU face spectacol exact ca la ei in tiganie

  Reply
 3. GERIA

  Gina a plins aseara la gindul ca nu o mai poate privi in ochi e Tina pentru ca virgula Claudia a spus ca va dezvalui cum a imitat-o pe Tina. Desi o mingiiau si Grig cu Mary, a venit Tina care aflind motivul tristetzii Ginei i-a spus ca nu e important ce a spus sau ce a gindit pina atunci la adresa ei, ci faptul ca ea (Tina) a vazut ce fel de fata e si e important de acum incolo daca-i va face ceva ar fi ceva grav, doar de atunci incolo va fi important pentru ea! Ca sa nu mai spun ca dupa ce la prinz a discutat cu Mary nemultzumirile acesteia la adresa lui Grig, seara cind i-a gasit hiriindu-se a incercat sa-i explice lui Grig unde cica greseste cu Mary!
  Tina e o fata aparte, pe zi ce trece creste in ochii mei spre deosebire de altzii…

  Reply
 4. GERIA

  Iar discutzii Grig-Mary, ea ii tzine teorii peste teorii si el arunca cu vorbele, dar ea face caz de absolut orice vorba…o tzine una si buna ca “o ia cu nervii”, in “meciul” Grig-Mary, asa ciudat cum e Grig cu o picatura mai mult tzin cu el, ea e superdificila!
  Patul ales de babuska are o asezare “strategica”, asezindu-se la capatul lui poate avea o vedere de ansamblu in “liNving”… (si patul mamei Virgi tot acelasi avantaj are sa se vada in living asezindu-ne pe marginea lui)!
  CARMEN A, la fel gindesc si eu despre tatal Andreei…(inainte cei ca el aveau o dunga rosie pe buletin si cine privea acel act se lamurea rapid, anume ca cei nebuni “detzineau” asa insemnare pe buletin)…iata ca in ziua de azi nebunii se plimba liberi si apar la tv…la unele emisiuni mai si sint luatzi in seama!
  I-au pus sa faca scenete dupa scenariul lor cum ar arata ei dupa douazeci de ani…(Ray si Tina sint asa de nostimi “batrini”)!

  Reply
 5. GERIA

  Cristina a primit de la o sustinatoare un lantisor de la “Police” pentru Andrei, i-a spus sa i-l dea sambata, de Sf. Andrei, sau cand vor implini o luna de relatie. Cristina, la randul ei, ii face cadou o bratara tot de la “Police”. A facut cerere la staff si a primit acceptul. Bratara costa 200 lei – 100 de la staff, pentru implinirea unei luni de relatie si 100 din bugetul ei de saptamana viitoare!
  DECI…azi Mariana si Grigore implinesc 2 luni de relatie. Ce credetzi ca vrea sa faca Mariana? Sa-i danseze lui Grigore din buric…asta chiar vrea sa-l innebuneasca! Mariana a spus ca mereu si-a dorit sa danseze din buric……scriu si rinjesc gindindu-ma ce va mai spune la telefon duamna Draga…rrrrr…
  Va pupic pe totzi dragi mie si stitzi care suntetzi, sa ne “vedem” cu bine, Doamne ajuta!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *