Fan Mireasa
Despre noi
Pub!
Voteaza

Ce fata va place mai mult din sezonul 4?

Vezi Rezultate

Loading ... Loading ...

Votati baiatul si mama favorita!

Vezi Rezultate

Loading ... Loading ...

Votati cuplul preferat

Vezi Rezultate

Loading ... Loading ...

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 noiembrie

Urmarind emisiuenea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 11:50, veti afla ce reactii au mai avut concurentii inainte si dupa aparitia celor patru ispite la Gala Saptamanii trecute, dar si care au fost temerile lui Maricel legate de gestul facut?


Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27.11.2012, ora 11:50:Dupa gestul facut de Maricel, George a afirmat ca nu ar fi primul gest pe care il face acesta, avand unele iesiri pe care nu si le poate stapani. Lorena s-a simtit si ea vinovata de gestul facut de iubitul sau. George a criticat si modul in care Maricel se comporta cu iubita sa.Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27.11.2012, ora 14:00:Madalina a fost foarte fericita dupa ce tatal sau i-a trimis un mesaj. Stefania s-a aratat confuza in privinta intentiei lui George de a forma un cuplu cu ea. Doamna Emilia a afirmat ca supararea ei pe Cristina a fost din cauza faptului ca aceasta a scos inelul de logodna de pe deget si i l-a inapoiat lui Cosmin, afirmand totodata ca asa ceva nu se face.
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?


24 Comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 noiembrie”. Adauga si tu un comentariu

  • mira:

    Cei ce-si dau cu parerea pe aici scotind in evid numai lucruri neg. despre unele si aceleasi persoane suntindiv.frustrate care NU au nimic de spus nici la serviciul lor ,nici in societate ,nici in familie ,isi revarsa veninul ,neputinta ,aici ca o refulare .

Lasa un comentariu