Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 septembrie 2012, de la ora 11:50

Urmariti MPFM astazi, de la ora 11:50, aflati din ce motive s-au suparat mamele pe fete, dar si ce preocupari mai au fetele in casa!
Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu, sezonul 2, din 27.09.2012, de la ora 11:50: Dupa vizita in Casa Baietilor, Stefania s-a aratat nemultumita de atitudinea lui Florin fata de ea, deoarece acesta nu a dorit sa discute nimic .
Celelalte fete au fost si ele deranjate deoarece Cornelia, Madalina si Lorena s-au tinut de sotii in timpul noptii, si le-a umblat prin dulapuri. Liliana a afirmat despre cele 3 fete ca dovedesc lipsa de respect, cotrobaind prin dulapurile celorlalte.
In finalul emisiunii s-a discutat despre curatenia din casa, mamele fiind nemultumite pentru ca fetele lasa nespalate paharele. Emilia: „Fetele care nu dorm noaptea, lasa vasele nespalate.”Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea de azi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

16 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 septembrie 2012, de la ora 11:50

 1. ela

  Incep sa-mi placa tot mai mult cele trei fete.
  Iulia ma enerveaza la culme cum se miorlaie desi nu e in grupul „pisicutelor”.
  Florentina parca e o femeie batrana cu ideile ei si mereu aceleasi.
  Celelalte fete deocamdata nu s-au vazut pt ca mirela isi face emisiunea cu cele trei si sigur ca sunt contestate, insa ele sunt sufletul casei.
  Imi place ca cele trei sunt prietene cu Stefania si Cristina.
  Liliana este destepta insa nu a dat de greu adica nu a jignit-o nimeni deocamdata, nu exista o andrada acolo care sa se ia de om fara motiv- Madalina, Cornelia si Lorena au bun simt nu au jignit pe nimeni, ele se distreaza intre ele.
  .
  In partea opusa este Andreea cu Silvia, Silvia este prietena si cu cele trei si cu Andreea.
  .
  Corina este pe „langa” SHOW.

  Reply
 2. mihai d.

  Se pare ca sunt si comentarii care nu se posteaza.
  Am trimis o precizare ca nu-mi apartin postarile de la orele 2:41 si 2:43 pm si pe viitor am sa folosesc si initiala numelui dar nu a aparut.
  Comentariul de la 2:33 pm este al meu.

  Reply
 3. Ellyse

  Foarte urat gestul fetelor de a umbla prin lucrurile altora,cu toate ca au spus ca a fost o simpla privire…. Nu se face asa ceva,nu stiu cum as fi reactionat eu in aceasta situatie.Parerea mea este ca staff-ul ar trebui sa se sesizeze. Bravo Liliana,o fata care stie sa puna punctul pe I fara sa ridice tonul sau sa jigneasca!

  Reply
 4. angi

  Ela si tu unbli prin lucrurile altora?si cand a dat de dulapul lui flori ce au comentat(ca sal inchida ca miroase ) rusineeeeeeeeeeee sa vedem baieti o sa le placa glumele pisicutelos.si inca o data rusineeeeeeeeee

  Reply
 5. smith

  madalina dupa ce ca este urata,mai e si proasta si nesimtita. nu pot sa le inteleg cu ce drept fac ele controale nocturne prin dulapuri. flori lasa le, ca nu le duce prea mult capul pe nici una ,din cele trei. daca asta este o gluma sa spui ca pute,ins. ca nu stiu ce e aia o gluma. mai bn s ar duce akasa cele trei, pt ca se comporta mai rau ca la gradinita….

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *