Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 septembrie 2012, de la ora 14:00

Urmariti Mpfm de astazi, incepand cu ora 14:00, aflati ce farse le-au pregatit mamele fetelor, din ce motive s-a suparat Cornelia pe Madalina, ce reprosuri a primit Madalina din partea fetelor, ce impresii au schimbat Cristina si Stefania despre baieti, dar si ce nemultumiri a avut Madalina in privinta lui George!
Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu, sezonul 2, din 27.09.2012, ora 14:00: Virgil l-a sfatuit pe Dragos sa nu se pripeasca in privinta unei relatii cu Cornelia. Cornelia a fost suparata deoarece a simtit ca Madalina o respinge.


Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea de astazi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

34 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 septembrie 2012, de la ora 14:00

 1. kmy

  LILIANA ESTE O FATA SUPERBA , INTELIGENTA SI ESTE O PLACERE SA O ASCULTI .MADA CU GEORGE NU SE POTRIVESC . MADALINA ESTE PREA GELOASA , VULGARA SI POSESIVA . DA . DACA ERA SI MAMA LUI GEORGE NU O ALEGEA PE MADALINA . IMI MAI PLACE SI CUPLUL ALIN -ANDREEA . LORENA SA-SI MAI TINA GURA CA NU ESTE AVOCATUL CORNELIEI SI AL MADALINEI .

  Reply
 2. Miriam

  Maria Alexia_____multumesccccc pentru vinul de trandafiri,sigur nu le dau si „lor” mai cu seama lui MAY ca nu sta bine cu frecventa;Eu tot mai cred ca axista o regie acolo,Catalin fostul concurent de aceea a plecat ca nu a vrut sa le faca jocul murdar mai cred ca LILI este un fel de C… ma tem ca renunta si ea intr-o zi. Au fost constienti toti ce -i asteapta,noi am fost trasi pe sfoara,G. Cristea nu lasa nicicand sa se vada acest lucru;Au inceput prea repede cu presiuni ,prea repede mizeria umana iese la suprafata,ce a facut ieri vaida Iuliei a fost oripilant,femeie modeLator tu ai grija ca ti se umflse arterele de la gat cand tipai la fata,sa nu patesti oarece,daca sunteti obositi,nu ne oripilati si pe noi cu mutrele „naturaletea” celor trei…ne pierdeti pe drum,stiu ca multi renunta ca este chiar stresant sa vezi cum cele trei isi bat joc de restul casei chiar numai proaste si idioate ati adus in em. si ele sunt cele mai destepte.Stim ca vreti sms,dar cititi-le ca voi cititi numai ce va convine. Pacat de asa emisiune live sa o pierdeti cu citirea si comentarea sms,dati mai multe telefoane ca sunt mai credibile…scriu cu adresabilitate ca stiu ca tragi cu geana pe aici ..vaida !:))

  Reply
 3. Alina

  Buna ziua!Sunt Alina,din Urzieni , urmaresc aceasta emisiune de cand s-a facut,o iubesc pe Liliaa si ma bucur ca l-a ales pe Geoge,mi e par ca facun cuplu minunat , sunem foate mult fani care ne dorim acest lucru.

  Reply
 4. Alina

  Buna ziua!Sunt Alina,din Urziceni , urmaresc aceasta emisiune de cand s-a facut,o iubesc pe Liliana si ma bucur ca l-a ales pe George,mi e par ca fac un cuplu minunat , sunem foate mult fani care ne dorim acest lucru.

  Reply
 5. bernadine

  Liliana nu este vreo frumusete dar atunci cand deschide gura si vorbeste parca te indragostesti de ea…este cea mai frumoasa!!!

  Reply
 6. carmen bia

  i mi place lili la nebunie’foarte frumoasa educatie are si e cultivata de n am cuvinte !bravo parintilor de asa o capodopera mult succes!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *