Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 aprilie 2014

Tensiunile dintre concurenti continua in Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Descoperiti care au fost reactiile concurentilor in urma plecarii misterioase a lui Traian si a Iulianei, dar si ce reprosuri a avut sa isi faca unul dintre cupluri si care a fost marul discordiei dintre protagonisti, astazi, de la ora 12:00! In timp ce unii au parte de surprize, altii intra in conflict! Descoperiti ce surpriza aniversara i-a pregatit Andrei iubitei lui, Cristina, dar si ce nemultumiri au intervenit intr-unul dintre cupluri si din ce motive, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 aprilie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Afland de plecarea lui Traian, Corina a varsat lacrimi amare ce nu au putut fi oprite de incurajarile celorlalti. Pe Traian l-a deranjat ca dupa plecarea lui din casa, Alin a incercat sa o consoleze pe partenera lui.

Cu ocazia aniversarii a sapte luni de relatie, Grigore a pregatit un cadou special pentru iubita lui, Mariana! Se iubesc la nebunie, vor sa imbatraneasca impreuna, insa, uneori, Andrei si Cristina au parte de momente tensionate. Recent, acestia s-au certat in timpul unui joc de carti, dupa ce concurenta a fost deranjata de faptul ca iubitul ei ii punea mainile pe fata. Noaptea de Inviere a fost fabuloasa pentru cele trei concurente, deoarece atunci cand au mers la biserica au avut ocazia de a-l cunoaste Andrei, prietenul lui Viorel. La scurt timp dupa ce au facut cunostinta cu acest barbat, fetele si-au manifestat interesul pentru el, motiv pentru care au incercat sa afle mai multe informatii de la Viorel.

Ba mai mult, in discutia concurentelor a intervenit si Oana, care a vrut sa afle mai multe detalii despre cat de „marfa” era acesta. Noaptea Sfanta de inviere nu a fost prea linistita pentru Andrei si Cristina, care la scurt timp dupa ce au luat lumina, au avut numeroase discutii. Dupa ce barbatul a fost deranjat de faptul ca iubita lui nu i-a lasat mancare, Andrei a decis sa puna punct. „Ne despar?im!”, a strigat el nervos. Totusi, la scurt timp dupa discutiile in contradictoriu, cei doi s-au impacat, semn ca dragostea adevarata e mai puternica decat orice si… nu trece prin stomac.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *