Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 august 2012, de la ora 12:10

Astazi, de la ora 12:10, vom afla impresiile altor fosti concurenti legate de evenimentele de la Marea Finala, dar si aspecte care nu au fost puse in discutie in cadrul competitiei!
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 28.08.2012, de la ora 12:10:


loading...
Distribuie:

Vezi si:

2 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 august 2012, de la ora 12:10

  1. TARA LUNGA

    Intradevar , IONUT este marele perdant in aceasta competitie , el ar fi putut castiga mult in fata telespectatorilor daca nu ar fi preluat din lupta lui DRAGOS pentru victoria finala . MARIANA a fost dedicata GABITEI si am crezut ca prin venirea NICULINEI totul se va schimba .IONUT isi facea datoria de prieten si lupta ,lupta cu dusmanul lui DRAGOS… Dadeam vina si pe MONICA , care si asta era mai interesata de ce spunea ADI , de de ce facea el , in loc sa-si vada de iubirea lor , de aici neincrederea noastra ! Alta ar fi fost si soarta lui ADI , ar fi fost mai linistit si s-ar fi apropiat mai mult de EDINA . Si ea si MARIOARA ar fi dorit ca ADI sa nu mai aiba conflicte , aveau asteptari de la el dar daca era acuzat din toate partile – raspundea . Cata campanie de demascare a facut DRAGOS cu ANDRADA la intoarcerea din croaziera , cata munca de lamurire cu IONUT , sa spuna si el ca acolo s-au certat , ca EDINA nu-l baga in seama , chiar ca a discutat nu stiu ce cu ANDRADA despre ADI , de rau bineinteles . De aceea a spus IONUT ieri ca el in locul lui ADI nu ar fi rezistat . IONUT ar fi castigat pe langa casatorie si marele premiu , ADI ar fi fost mai linistit si mai apropiat de EDINA , MARIOARA ar fi avut mai putine probleme , deci toata lumea ar fi dus-o mai bine . ,,Iertare,, ce sa mai ceara , raul este facut , faptul e consumat , doar o discutie prieteneasca . ADI si MARIOARA au aratat ca au rezistat bine atator probleme , trec ei si peste asta dar pacat ca a fost rau cand putea sa fie bine !

    Reply
  2. lula

    Andreea si Edina o fac pe simpaticele, trimit ele pupici, fac cu ochiul, doua penibile disgratioase. Adreea habar n-are sa se exprime, iar Edina care este foarte „sociabila” numai cu baietii. De ce a reintrat in casa daca nu mai avea incredere intr-o relatie cu un baiat in casa. rusine!!! Matracucilor!!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *