Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 august 2014

Descoperiti astazi, de la ora 11:10. In ce masura sunt afectate pregatirile pentru Marea Finala de emotiile pe care concurentii le simt inaintea nuntii. Cine va spune “DA” in fata ofiterului starii civile? Veti afla sambata, la Marea Finala, dar pana atunci descoperiti astazi, de la ora 14:00, evenimentele ce au provocat controverse intre concurenti cu putine zile inainte de finalul competitiei.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 august 2014, ora 11:10 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Grigore si Mariana aniverseaza astazi 11 luni de relatie, iar Raymond si Constantina 6 luni de logodna. Constantina este tot mai apropiata de Oana in ultima perioada. Aceasta i-a dat sfaturi Oanei cu privire la declaratiile pe care le-a facut joi. Descrierea evolutiei relatiei lor a fost o sarcina dificila pentru Oana si Laur. Laur catre Oana: „Pentru tine a contat mai mult emisiunea, nu ai stiut pe cine sa pui in prim plan!” Oana: „L-am iubit pe Laur, dar intotdeauna mi-a pasat cum sunt vazuta de afara!” In urma prezentarii povestii lor de iubire, intre Andrei si Cristina s-a lasat cu reprosuri aduse unul altuia.

Oana si Laur s-au certat foarte rau pe pauza de publicitate si nu se mai tin de mana in emisiune. Constantina isi doreste ca dansul cu Raymond din Marea Finala sa iasa perfect, dar el este prea delasator. Concurentii au ramas placut impresionati, cand luni Alin si Gina le-au dat vestea ca formeaza un cuplu. Gina si-a invins timiditatea si l-a cucerit pe Alin. Luni, doamna Daniela s-a aratat dezamagita de Oana si Constantina. Raymond a fost de parere ca supararea doamnei Daniela atat pe cuplul lui, cat si pe cel format din Oana si Laur, s-a datorat faptului ca ea a fost eliminata si ei au ramas in competitie.

Pe ultima suta de metri, reprosurile nu au incetat sa apara in cuplul Andrei-Cristina. Andrei i-a reprosat iubitei lui ca nu il asteapta cu mancare. Andrei: „Cristina nu va mai gasi niciodata un barbat care sa o trateze precum o fac eu!” Andrei: „Oana si Laur sunt cei care lasa zilnic dezordine in bucatarie!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *