Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 decembrie

Urmarind emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, de la ora 12:00, aflati ce nemultumiri au avut Andreea si Cornelia la adresa iubitilor lor, ce sfaturi i-a dat Maria Cristinei, dar si cine l-a suparat pe Florin!Incepand cu ora 14:00, aflati de ce s-a suparat Cosmin pe Cristina, care au fost motivele supararii lui Florin, ce propunere le-a facut Andreea fetelor, ce i-a reprosat Cornelia lui Dragos, dar si ce fac baietii atunci cand nu sunt in prezenta fetelor!


Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28.12.2012, ora 12:00:Andreea a fost deranjata de anumite lucruri pe care Alin le-a facut fata de ea. Acesta a sfatuit-o pe iubita sa sa fie mai rezervata in relatia pe care aceasta o are cu Cornelia. Si Dragos a facut acelasi lucru cu prietena sa.Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28.12.2012, ora 14:00:
Cosmin a fost si el suparat pe prietena lui pentru ca aceasta l-a ignorat. Aceasta la randul sau a spus ca l-a invitat la dans dar el nu a dorit. Florin a intentionat sa ii ofere Madalinei un cadou scump de Craciun, dar bunica lui nu a fost de acord cu acest lucru.
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *