Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 februarie 2014

Noi cupluri se contureaza in Casa „Mireasa pentru fiul meu”? Cum a incercat Alin sa atraga simpatia Laurei? Aflati cine cu cine se potriveste sau nu in viziunea unor concurenti si ce reprosuri a avut sa ii faca Oana lui Bogdan, astazi, de la ora 12:00! Conflict de proportii intre doi dintre concurenti! Descoperiti care a fost motivul ultimei dispute dintre Oana si Laur, dar si ce nemultumiri au avut concurentii legate de cumparaturi si ce urmari au avut acestea, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 februarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro.
Decizia telespectatorilor de a ramane in competitie Marianita a starnit valva printre concurenti. In timp ce fata a incercat sa-si pregateasca iubitul pentru o eventuala plecare a ei din Casa, spunandu-i ca Oana a afirmat ca va exista o apropiere intre cei doi, celelalte persoane au incurajat-o.

Nu a dezvaluit inca cine este barbatul pentru care nutreste sentimente, insa Oana a marturisit ca este ingrijorata. Ea se teme ca noii concurenti de sex masculin vor fi interesati de fetele care vor intra in Casa. Tanara a facut aceste afirmatii in timpul unei discutii pe care a purtat-o cu Laur si Aurelian, ultimul din urma marturisindu-i ca este singura fata din concurs pe care o place.

Traian si Corina formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din competitie. Uneori se cearta, alteori traiesc momente incredibile, dar… indiferent de ce se intampla, sentimentele lor nu se schimba. Acum, cei doi concurenti s-au tachinat si s-au harjonit, iar la un moment dat i-a cerut iubitei sale un dans incitant. Corina s-a conformat si s-a miscat ametitor, spre deliciul iubitului sau.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *