Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 ianuarie 2014

Scandalurile se tin lant in Casa „Mireasa pentru fiul meu”!Descoperiti care a fost sursa ultimelor conflicte dintre protagonistii acestora, dar si despre cine cred concurentii ca este pregatit pentru casatorie, astazi, de la ora 12:00! Conflict de proportii in casa! In timp ce unii isi sarbatoresc, in avans, iubirea, altii isi aduc acuze si reprosuri! Aflati cine sunt protagonistii celor mai recente scandaluri, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 ianuarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. S-au vazut, s-au placut si au decis sa formeze o relatia in ciuda faptului ca nimeni nu cunostea nicio informatie despre celalalt. In timp ce Corina ii facea masaj lui Traian, acesta i-a cerut sa-i povesteasca cu ce se ocupa inainte de a intra in competitie. Ea i-a marturisit iubitului ei ca singurul job a fost de barman – ospatar, iar in acel local avea un patron care era atras de fete, motiv pentru care le schimba foarte des.

Dupa ce si-a amintit cat de mult a suferit dupa fosta partenera, Alin a fost din nou trist, iar cea care l-a ajutat sa iasa din aceasta stare a fost Oana. Desi nu au o relatie, cei doi sunt foarte apropiati, iar acum, pentru a-i vindeca inima ranita, Oana l-a invitat la dans. Grigore a fost din nou tinta ironiilor. Baietii din Casa au glumit pe seama lui, iar, de aceasta data s-a suparat. Concurentul i-a cerut lui Andrei sa inceteze sa mai fie ironic fata de el, pentru ca nu mai are de gand sa accepte tot felul de ironii „nesarate”.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *