Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 ianuarie

Urmarind Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, de la ora 12:00, cu ce ritmuri au fost treziti concurentii acum cateva ore, ce neintelegeri au fost intre Lorena si Maricel imediat dupa ce s-au intors din vacanta, ce disputa s-a iscat intre Cornelia si Dragos, dar si ce discutii au avut Maria si Florin despre Stefania!Incepand cu ora 14:00, aflati ce critici a primit Stefania din partea Mariei si a lui Florin, ce s-a intamplat intre Stefania si Florin la activitatile pe care le-au desfasurat impreuna, ce propunere i-a facut Florin Madalinei, dar si cum au incercat cuplurile sa isi rezolve problemele.


Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28.01.2013, ora 12:00 si ora 14:00:Maricel a spus ca isi doreste foarte mult sa plece acasa sustinand ca nu se simte deloc bine in casa, facand si o cerere in acest sens. Chiar daca se impaca cu iubita lui el tot doreste sa plece din competitie.
Dupa castigarea probelor din gala trecuta, Razvan si Florentina vor avea parte de un sejur de neuitat la Poiana Brasov.

In emisiunea de dimensiunea li s-a dat trezirea pe ritmuri populare. Lorena a fost si ea suparata pe fostul sau prieten pentru ca a intrat in conflicte cu ceilalti.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *