Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 iulie 2014

A mai plecat un concurent, dar concursul „Mireasa pentru fiul meu” continua. Aflati, de la ora 11:10, prin ce drame si momente fericite au mai trecut concurentii. Este relatia dintre Andrei si iubita lui afectata de criticile si dezaprobarile primite din afara competitie? La Finala Saptamanii trecute, Laura a fost eliminata din competitie. Ce are de spus despre fostii concurenti? Ce dezvaluiri va face din culisele Casei “Mireasa pentru fiul meu”? Aflati, de la ora 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 iulie 2014, ora 11:10 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Grigore si Mariana au implinit 10 luni relatie, ocazie cu care Grigore i-a pregatit o surpriza inedita iubitei lui. Raymond si Constantina au facut 6 luni de logodna. Andrei si Cristina au avut parte de mai multe certuri in ultima perioada. Andrei: “Nu am niciun motiv sa fiu fericit!” Andrei si Cristina au fost deranjati de interventia doamnei Iuliana, fosta concurenta, la Finala Saptamanii. Alin a ramas cu anumite temeri in urma relatiei pe care a avut-o. Interventia telefonica a unei sustinatoare a cuplului Raymond-Constantina a incins spiritele in Casa Mireasa pentru fiul meu. Alin da lectii de gospodarire in Casa Baietilor, iar doamna Daniela in Casa Fetelor. Constantina are chef de joaca, dar Raymond este epuizat dupa noptile albe petrecute in Casa Baietilor.

Laura a revenit cu ultimele impresii. Raymond si Constantina au primit doua buchete de flori din partea unei foste sustinatoare a cuplului Oana-Laur. Oana: “Constantina si fosta mea sustinatoare au ceva in comun: amandoua ma urasc!” Oana este de parere ca daca Laur va intra in cursa de eliminare, sustinatorii vor face tot posibilul ca el sa plece. Fetele din competitie au purtat o discutie despre gelozie. Constantina a spus ca nu are incredere 100% in Raymond, avand in vedere trecutul lui. Eva P, fosta sustinatoare a cuplului Oana-Laur sustine acum cuplul Raymond-Constantina.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *