Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 mai 2014

Dragostea aduce suferinta, dar si bucurii. Ce gest al Cristinei l-a adus pe Andrei la capatul rabdarii? Aflati cine plange, cine sufera si cine are sufletul plin de bucurie, de la ora 12:00. In timp ce unii isi aniverseaza dragostea, altii intra in conflicte! Descoperiti ce surpriza i-a pregatit Grigore iubitei lui cu ocazia implinirii a 8 luni de relatie, dar si ce conflicte s-au iscat intre doi dintre concurenti si care a fost sursa acestora, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 mai 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. In urma aflarii clasamentului din gala, Andrei nu intelege de ce nu se mai afla printre primii clasati in ceea ce priveste preferintele celor de acasa. El s-a aratat dezamagit de scaderea popularitatii sale, dar si de faptul ca iubita sa nu se mai afla printre protejati. Laur a fost deranjat de anumite actiuni ale Oanei si i-a reprosat ca nu tine cont de sfaturile si recomandarile lui. Intre Laura si Viorel au avut loc mai multe momente de tandrete si tachinari din joaca.

Laura: “Oana si Laur il ataca pe Viorel pentru ca se enerveaza repede!” Laur este de parere ca Viorel inca mai are sentimente pentru Oana. Laura: “Laur si Oana perpetueaza conflictul cu Viorel pentru ca eu nu formez un cuplu cu el!” Grigore si Mariana au implinit 8 luni de relatie. Grigore i-a pregatit iubitei lui o surpriza inedita.

Inainte de pregatirea momentului, Grigore s-a consultat cu baietii in privinta surprizei, dar ideea lui nu a fost si pe placul lor. Duminica, Grigore si Mariana au fost Dj timp de o ora pe Antena Play. Oana a fost criticata pentru ca a cerut sustinatorilor cadouri scumpe pentru aniversarea cu Laur pe data de 10 mai. O sustinatoare a lui Andrei l-a atentionat pe acesta ca din afara se doreste eliminarea Cristinei, iar el si-a cerut eliminarea in direct. Andrei: “Nu sunt o marioneta care sta in concurs de dragul sustinatorilor!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *